Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dinne_

kiedy zaczęłyście ubieranie poza-bieliźnianych ubranek ?

Polecane posty

Gość dinne_

kiedy zaczęłyscie swoim maluchom ubierac inne ubranka niz spiochy , body, itd. ?

Gość martwiąca się mama
ja zaczęłam w 3miesiącu

Gość od początkuu
śpiochy byly do spania a na dzień zakładałam leginsy bawełniane i bluzeczki. Wygodniej mi bylo zmieniać pieluszki. Mojemu dziecku się czesto ulewało wiec bluzeczki przebierałam non stop a spodenki starczały na dlużej. Pajacyki musialabym całe zmieniac.

Body cały czas na czasie, na długi albo krótki rękaw, super trzymają pieluchę i nie ma gołych pleców, ale właściwie już noworodkowi ubierałam inne rzeczy- np. spodenki takie z wygodną, szeroką gumą i bluzeczki. Bo pewnie spodenki uznasz za inne ubranko, chociaż np. półśpiochy jeszcze bardziej bieliźniano wyglądają. Nie ubierałam synkowi niewygodnych ubranek, bluz z kapturem dla leżącego dziecka (chyba że na spacer), dżinsów itp. Dalej (7,5 mca) wybieram synkowi miękkie i wygodne ubranka.

Gość anusialenusia
wychodząc ze szpitala ( w maju) moja córcia ubrana była w body na długi rękaw, sukienkę rajstopki, buciki, sweterek i czapeczkę:) od przyjazdu do domu ubieram ja w sukienki, spodenki, bluzeczki, leginsy itd, tylko do spania body i pajac