Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maraianek333

Jestem bardzo brzydki i nigdy nie będe miał

Polecane posty

Gość Maraianek333

dziewczyny bo jestem bardzo brzydki, do tego głupi, bezrobotny łysawy i bardzo brzydki, która dziewczyna by chciała takiego brzydala jak ja no która ?

Gość do stomatoloszka
chyba żadna

Gość sajid
pokaż sie , wrzuć fotke

Gość Maraianek333
ale czy t o moja wina, że jestem taki brzydki ? to nie ja sie stworzyłem tylko taki wyszłem z łona matki dlaczego musze cierpieć ? jak można sie było urodzić takim brzydkim dlaczego zycie mnie tak pokarało za jakie grzechy ? to jest niesprawiedliwe inni mają tak fajnie, a ja jestem brzydki i łysawy powinni finansować takim jak ja operacje plastyczne wtedy byłbym szczęśliwy miałbym dziewczyne, prace, dom, wykształcenie, a tak zawsze pod górke mam to po co mam żyć ?

Gość Maraianek333
po co wam moja fotka, pewnie chcielibyście sie pośmiać ze mnie i dowartościować ? mam już tego dość wszyscy sie ze mnie śmieją i jeszcze mam fotke dawać teraz jest pora obiadowa to oszczędze wam mojego nędznego widoku, ażeby wam apetytu nie popsuć.

Gość no i po co Ci
"miałbym dziewczyne, prace, dom, wykształcenie" a po huj Ci to wszystko?

Gość no i po co Ci
i tak umrzesz

Gość to nie jest sprawiedliwe
i nigdy nie bedzie, bo wszystkim rzadzi przypadek np niewidomi od urodzenia nigdy niczego nie zobacza , to jest poza ich wyobrazeniami, nie wiedza jak to jest widziec zostaje ci przezyc to zycie najlepiej jak potrafisz

zagadaj do mnie na maila, nie boj sie, nie wysmieje Cie. jestem pielegniarka, mam troche zdolnosci psychologicznych : LSD2012@wp.pl nie doluj sie

Gość Maraianek333
po chuj bo chce żyć tak jak każdy przeciętny człowiek, a ni esiedzieć i mulić przed kompem jak jakiś kaleka, którym poniekąd jestem tak jestem kaleką a nawet gorzej bo kaleki czasem mają lepiej niż ja mają dom i rodzine i ktoś ich kocha a mnie nikt nie koch i nigdy nie bedzie i ja nikogo pewnie też nie bo nawet nie wiem co to znaczy kochać ? ale skąd mam wiedzieć skoro mnie nikt nie kochał to nie znam takiego uczucia więc można powiedzieć, że jestem kaleką bo nie czuje, a ktoś kto nie ma czucia jest kaleką, a więc nim jestem.

Gość to nie jest sprawiedliwe
zacznij od pracy :)

Gość to nei jets sprawiedliwe
i peruki:classic_cool:

Gość 123a123
O uczuciach i seksie, zdrowiu i urodzie wypowiesz się oraz sprawdzisz co myślą inni w sondażach na http://www.podane.pl/