Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dopa Maryna

jak wyglada zalatwienie debetu w Lloydssie ?

Polecane posty

Konto u nich mam juz 2 lata ale niestety nie moge zrobic ani 1p overdrafta chcialabym miec mozliwosc pobierania tak 300 funtow debetu prosze powiedzcie jak to wyglada i czy dostane to bez problemu ?

Gość dsafd
a czemu nie mozesz miec overdrafta?

nie wiem jak otwieralam konto 2 lata temu to nie pomyslalam o tym nie bylo mi to potrzebne ale teraz chcialabym to zmienic

Zadnych kredytow nigdy nie bralam,raz zrobilam debet na 1.79 i potem niezle musialam za to placic...od kwietnia mam co tydz regularne wplaty na konto z agencji,przez ktora pracuje,natomiast wczesniej roznie z tym bywalo.

Gość Lili29
Skoro dopiero od kwietnia masz reguralne wpływy może dostaniesz debetu z 50 funtow zapomnij o 300!!

Gość D.BillI
ale brac np. 100f overdrfta to się nie opłaca - popatrz najpierw na warunki - karta kredytowa może wyjść lepiej

Gość Ja po pól roku
Pracy gdzie wpływala wyplsta na konto Classic mogłam już aplikowac o overdraft . Przez internet. :) Szybko i łatwo przyznali mi 200f OD. Wejdź na swoje internetowe konto i poczytaj.

Gość numerowaaaaaa
Sprawdz swoje konto w internecie, bo moze masz tam opcje Overdraft. Ja jestem w Barclays i w internecie zwiekszylam sobie overdraft na koncie do 1200.

Gość sdfghjkl;kjnmhbv
a mi po roku z loydsem przyznali 3 tys overdraft a zrobilam to online w kilka minut