Dopa Maryna 0 Napisano Październik 30, 2011 Konto u nich mam juz 2 lata ale niestety nie moge zrobic ani 1p overdrafta chcialabym miec mozliwosc pobierania tak 300 funtow debetu prosze powiedzcie jak to wyglada i czy dostane to bez problemu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsafd Napisano Październik 30, 2011 a czemu nie mozesz miec overdrafta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dopa Maryna 0 Napisano Październik 30, 2011 nie wiem jak otwieralam konto 2 lata temu to nie pomyslalam o tym nie bylo mi to potrzebne ale teraz chcialabym to zmienic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Październik 30, 2011 po prostu umawiasz appointment i mowisz ze chcesz to zmienic. przyznaja ci przynajmniej 100, zalezy tez od twojej historii kredytowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dopa Maryna 0 Napisano Październik 30, 2011 Zadnych kredytow nigdy nie bralam,raz zrobilam debet na 1.79 i potem niezle musialam za to placic...od kwietnia mam co tydz regularne wplaty na konto z agencji,przez ktora pracuje,natomiast wczesniej roznie z tym bywalo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Październik 30, 2011 historia kredytowa to po prostu historia twoich wplat i wyplat z konta, nie ma w zasadzie nic wspolnego z rzeczywistym kredytem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lili29 Napisano Październik 30, 2011 Skoro dopiero od kwietnia masz reguralne wpływy może dostaniesz debetu z 50 funtow zapomnij o 300!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
belle de jour 1982 1 Napisano Październik 30, 2011 ja po 4 latach dostalam 1000. Zapytaj najpierw czy masz szanse, jak tak to odpowiednia osoba znajdzie sie w mgnieniu oka by cie obsluzyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość D.BillI Napisano Październik 30, 2011 ale brac np. 100f overdrfta to się nie opłaca - popatrz najpierw na warunki - karta kredytowa może wyjść lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja po pól roku Napisano Październik 31, 2011 Pracy gdzie wpływala wyplsta na konto Classic mogłam już aplikowac o overdraft . Przez internet. :) Szybko i łatwo przyznali mi 200f OD. Wejdź na swoje internetowe konto i poczytaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Październik 31, 2011 d.bill --> nie chodzi o branie kredytu na debetowke tylko o to ze w razie przekroczenia nie ponosi sie za to kary. ale racja jest taka ze karte kredytowa tez warto miec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość numerowaaaaaa Napisano Październik 31, 2011 Sprawdz swoje konto w internecie, bo moze masz tam opcje Overdraft. Ja jestem w Barclays i w internecie zwiekszylam sobie overdraft na koncie do 1200. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdfghjkl;kjnmhbv Napisano Listopad 2, 2011 a mi po roku z loydsem przyznali 3 tys overdraft a zrobilam to online w kilka minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach