Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rftyhtrjtr

DZIEWCZYNY - PROBLEM Z PRZYKLAPNIETYMI WŁOSAMI- POMOZCIE!

Polecane posty

Gość rftyhtrjtr

moje włosy sa długie, falowane, do połowy pleców, grzywke tez mam. Ale jest 1 problem- sa przyklapniete- bardzo przylegaja do nasady głowy przez co wydaja sie tłuste :-O nie moge ich wycieniowac, bo cieniowanie im nie służy wygladam wtedy jak oskubany ptak:(

Spróbuj fluidu Sayoss objętość, ogólnie nie przepadam za kosmetykami tej firmy, ale muszę przyznać, że włosy są naprawdę fajne po nim. Wydają się gęste, ładnie puszyste i są podniesione fajnie. Też mam wiecznie przyklapnięte włosy i u mnie to działa. Tylko nie przesadź z ilością, ja rozsmarowuje go po dłoniach i delikatnie przetrzepuje nimi włosy u nasady, po wyschnięciu ( na opakowaniu pisało żeby wysuszyć ale akurat ja nie korzystam z suszarki gdy nie muszę) rozczesuje włosy szczotką schylając się i trzymając głowę w dół - efekt mega widoczny :)

Gość kji
też miałam ten problem i po prostu obcięłam włosy:-) jeden bok mam wycięty ''na chłopaka'' drugi prosto lekko za ucho i po prostu suszę z pianką na szczotkę ale jak miałam długie to dawałam trochę pianki i suszyłam głową w dół,tak mi poradziła fryzjerka.

Gość to nei jets sprawiedliwe
Blondynka, ale jestes ladna:)

Gość jassne jazne
skad wiesz:D przeciez nie ma foty, lol :D

Gość rftyhtrjtr
suszę z głową w dół, ale to nie wiele daje moze za krótko susze

miałam ten sam problem fryzjerka poradziła mi tzw. trwała podnoszącą robiłam 2 tygodnie temu, po raz chyba czwarty już śmierdzi jak normalna trwała, ale na grubsze wałki się ją robi i chyba z 15 minut trzyma nie wiem, czy płyn jest jakiś inny efekt teoretycznie utrzymuje się min. 2 m-ce, u mnie - pół roku nie widać granicy z odrostami, włosy prawie się nie kręcą ale za to jak odstają od głowy :) bajka :)

Gość ramoneska
Ja też robie taką trwała, nic nie widac ze trwała na głowie, a mega wyglada, tylko nie wiem jak z długimi włosami czy da radę

no tak, na pewno włosy nie zrosną w pół roku ale ja też co pół roku robię ją na te same włosy i wygladają dobrze