Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość you suck my face

Marzę o sesji zdjęciowej

Polecane posty

Gość you suck my face

Chciałabym mieć taką sesję ;) jakiś dobrym aparatem wykonaną. Myślę, że nadawałabym się i przy odpowiedniej charakteryzacji mogłoby wyjść coś ciekawego. Tylko nie wiem jak to zrobić. Założyc konto na maxmodels czy jak?

Gość marooooooooooooo
Chcesz to zrobię Ci sesję moim telefonem z aparatem 1,3 Mega Pikseli ;) Zapłacisz za sesje walutą naturalną ;)

Gość you suck my face
Maro nie chcę. Tym aparacikiem to sobie trzaśnij fotkę swojego ptaszka, może te 1,3 Mega Pikseli to uchwyci :D

Gość piję na umór trzeci miesiąc
za butelczynę wykonam fotki i pokażę przy okazji kilka trików;)

Gość marooooooooooooo
Ale dzięki temu że jest 1,3 to mogłoby wyjść tak że jesteś ładna, bo jak zrobisz dobrym aparatem zdjęcia to wyjdzie to że jesteś byle co. Więc się zastanów malutka :P

Gość myherooooo
no tez bym chciala...na profesjonalnym zdj moze bym w koncu ladnie wyszla...

Gość you suck my face
Potrzebuję dobrego fotografa z dobrym aparatem, żeby mógł dobrze wyeksponować moje atuty ;)

Gość myherooooo
no dokladnie.. i zakryl wady.. :)

Gość marooooooooooooo
you suck my face Potrzebuję dobrego fotografa z dobrym aparatem, żeby mógł dobrze wyeksponować moje atuty To jeszcze będziesz potrzebowała kogoś kto te zdjęcia obrobi w Photoshopie :P Bo bez tego to ty malutka atutów nie będziesz miała w cale, no chyba że zdjęcia mają straszyć.

Gość piję na umór trzeci miesiąc
Ja spełniam wymogi;) Ręce nie będą się trzęsły, bo statywu jeszcze nie przepiłem.Bez obaw;)

Gość you suck my face
Maro nie widziałeś Mnie, więc się nie wypowiadaj.

Gość marooooooooooooo
you suck my face Maro nie widziałeś Mnie, więc się nie wypowiadaj. Ale się domyślam że się nie mylę a nawet jestem tego pewny że niezły paszkwil z ciebie. I pewnie jesteś jeszcze małolata która ma około 20lat :P, ale pewnie poniżej :P

you suck my face - załóż sobie konto na maxmodels i zacznij pisać do fotografów-amatorów, może Ci ktoś zrobi zdjęcia. Profesjonaliście będziesz musiała zapłacić.

Gość you suck my face
To tylko Twoje marne zdanie, które lata mi koło tyłka. Nie bede Ci niczego udowadniać. Zdaję sobie z tego sprawę, że nie jesteś ideałem, ale gdybym była niefotogenicznym paszczurem to bym nie myslała o sesji.

Gość you suck my face
nie jestem*

Gość marooooooooooooo
you suck my face Mi nie musisz nic udowadniać i nawet nie chcę zobaczyć twojej krzywej mordy, więc mi to lata jaka z ciebie brzydula. A to że marzy ci się sesja nie oznacza że jesteś dziecko ładna, bo co brzydkie hipokrytko nie mogę mieć sesji. Nie oglądaj więcej top model bo dziewczynko głupiejesz, naoglądasz się tych paskud, później patrzysz w lustro i myślisz że też jesteś fajna, a tak naprawdę jesteś tak samo przeciętna jak one-tak prawda :P

Gość mmmjr32irh43t4
zgłoscie sie do mojego exa, i powiedzcie że ja polecam, to może do mnie wróci :P