Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotnick

Prawiczek szuka dziewicy = samotność

Polecane posty

Wiem, temat wielokrotnie wałkowany. Słowo prawiczek wyszydzane przez ludzi, którzy cwani są na anonimowym forum, ale mnie nie obchodzi co sobie ludzie o mnie myślą. Chodzi mi o to, że mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny i jestem prawiczkiem. Nie mam zamiaru z tego powodu żalić się tutaj. Nawet nie czuje takiej potrzeby bo wcale mi to nie przeszkadza. Nie czuje się gorszy z tego powodu i liczę na to, że na wszystko przyjdzie pora. No ale właśnie... czy rzeczywiście przyjdzie? Ustaliłem sobie, że chce związać się tylko z dziewicą i z nią wspólnie przeżyć swój pierwszy raz. Chciałbym chociaż spróbować mieć tylko jedną partnerkę przez całe życie i dlatego także wymagam bycia tym jedynym. Oczywiście jeśli z czasem by się nie ułożyło to trudno, później już nie byłbym taki wybredny. Ale pozostawmy moje przekonania na boku. W dzisiejszych czasach bardzo trudno o dziewicę w moim wieku. Nie sądzę, że ich wcale nie ma, ale taka przeciętna dziewczyna nie jest już dziewicą. Najwiekszy problem w tym, że na dzień dzisiejszy nie mogę mieć dziewczyny, a raczej szanse na jakąkolwiek są bliskie zeru. Ale za jakiś czas, za rok może dwa przyjdzie pora żeby się zakochać. Ale wtedy będę miał 22-23 lata. Jeśli szukałbym kobiety to w przedziale 20-23 lata, a o taką dziewice będzie jeszcze trudniej niż teraz. Lata mi lecą a dziewic coraz mniej. Ostatnio coraz częściej myslę, że przez moje wymagania będę do końca życia sam i szans na wymarzony związek nie mam. Co o tym myślicie, czy rzeczywiście jestem skazany na samotność?

Gość myslimy ze
potrzegasz seks w wypaczonych kategoriach i masz kompleksy

Gość autorze jesteś głupszy od
swojego kutasa, bo on przynajmiej, wie o Reni Rączkowskiej. Od robienia z kutasa wariata, na mózg ci sie rzuciło, to zemsta potopionych plemników.

Gość takie myśli mają ci co
offermy nie słuchaj, bo on robi sobie inhalacje z mgły smoleńskiej z helem i piardami prezesa i od tego całkiem mu sie we łbie poyebało, i bredzi od kilku dni.

Gość ty jesteś nienormalny
i spotkała ciebie kara mustafa, za topienie plemników w kiblu, zamiast umieszczać je jak Pan Bóg przykazał w piczce....

Autorze, a dlaczego akurat dziewica? W gruncie rzeczy to bez sensu. Jest wiele ważniejszych aspektów.

Przecież napisałem w pierwszym poście i nie chce mi się tego bardziej rozwijać. Ech liczyłem na jakąś ciekawszą dyskusję, ale bardzo mało tutaj normalnych osób.

A co jest normalnego w obsesyjnym wymagania dziewictwa? Ja przykładowo wolałbym żeby panienka była bardzo ładna aniżeli była dziewicą. Chcesz dziewicę? Bez problemu poznasz jakiegoś paszteta bez zainteresowań i sensu życia.

Gość a kto to mówi, że chcą mieć
taki młody, ajuż szowinistyczna męska świnia, na religii się tego nauczyłeś, czy u dewiantów Radia Maryja, co nawet na pożegnanie mówią: i Maryja zawsze dziewca!!!!!

nawet, więcej jesteś dewiantem, po polsku zboczeńcem i dziwolągiem, koniotłuku.

nie, nie jesteś skazany na samotność, zawsze możesz zostać kochankiem biskupa, buhahahahahahaa

Gość fhefhdsfncsda
kurde facet ma prawo mieć swoje zdanie, wie czego chce i dajcie mu spokój

toż rozsądnie mu odpowiedziałem, moze zostac kochankiem biskupa, więc po co jęczy jak jest nieudacznik i nie potrafi przygruchać sobie panienki, tylko woli kapucyna trzepać.

Gość 3xp
ja jestem dziewczyną, 22 letnia dziewicą i mam podobny problem jak autor i co też jestem nieudacznicą? to lepiej złapać kogoś na chwilę ,żeby mieć seks za sobą?bez miłości, przynajmniej na początku?