Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 2,5 latka

na ile są samodzielne wasze 2-3 latki?

Polecane posty

Gość VBNBVGHN
taa, nie ma czasu, zastanawiam się czy ona ma 2 czy jedno bo czesto mija sie z prawda piszac na kilku topikach na raz

Gość Ingas
Moja 2 latka jest bardzo samodzielna

Gość taaaa Jagoda
nie ma czasu???!! taaa jassne tylko jak nie pisze jako jagoda to wtedy jako saleminka :O

Gość pIWO MARKI PIWO Z SOKIEM
I jako Saleminka ma 2 latka a nie prawie 3 ;/

Gość mama 2,5 latka
jeżeli chcecie sobie pogadać o jagodzie to załóżcie sobie inny topik, ten ja założyłam więc proszę o odpowiedzi na temat

mój skończył 22 września 2 latka - od czerwca bez pieluszki, od sierpnia także w nocy....ze 4-5 wpadek się zdarzyło -widelcem je sam, łyżką idzie ciężko -pije ze wszystkiego...szklanki, kubki, niekapki - umie podskakiwać....ale od jakiegoś 1,5 miesiąca -umie sam zdjąć rajstopy, majtki, skarpety, góry NIE -nałoży sam tylko skarpetki I BUTY i jak się uda majtki -zaczyna mówić zdaniami łączy z łatwością 3 słowa ale zdarza się i 4 i 5 - umie liczyć do 3-jeden, dwa, trzy....później mówi dycha:) -umie narysować kółko - nie umie wierszyków i piosnek- nie chce powtarzać - nie zna literek i cyferek...czasami powtórzy A i G nie interesuje go to - nie zna kolorów -włączy telewizor -uwielbia książeczki JESTEM Z NIEGO DUMNA I TYLE...KAŻDE DZIECKO ROZWIJA SIĘ INACZEJ -

Gość a moje dziecko
ma 3 lata i umie ugotować jajko i obrać, posmarować chleb z masłem (wcześniej pokrojony) i nałożyć wędlinę, zaparzyć i posłodzić herbatę, obrać ziemniaki itp. drobiazgi