Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na imię mi Madzia

Czy może ktoś mi wytłumaczyć fenomen ''Trudnych spraw'' albo ''Dlaczego ja''?

Polecane posty

Gość na imię mi Madzia

Nie rozumiem tego. :(

Gość na imię mi Madzia
?

Gość na imię mi Madzia
???

Gość Poradźcie - kupić te buty?
Lomu - to nowe reality show

Gość na imię mi Madzia
coś dziwnego

Gość magda magdalenaa
ja tego gówna nie oglądam przecież oni tam tylko drą mordy i to o jakieś pierdoły

Gość efhyr
ja to czasem ogladam zeby sie posmiac. ale tak wlasciwie to ten program mnie przeraza, bo wiem, ze sa osoby, ktore mysla tak, jak postacie tych programow i ogladaja je na powaznie.

Gość na imię mi Madzia
chcę tylko wiedzieć, dlaczego te dwa ''seriale'' wyłażą z lodówki...

Gość magda magdalenaa
nie mam cinemax2 a jaki to film ?

Gość magda magdalenaa
na imię mi madzia to nie są 2 programy, tylko 3 ! :O nawet w sobotę zrobili coś podobnego, jakieś pamiętniki z wakacji czemuuuuu oni tym zaśmiecają odbiorniki mają widzów za debili czy co :O:O

Gość i sru ifru
Lubię pooglądać ale z dystansem oczywiście;)albo dla śmiechu.Sytuację są czasem przesadzone i przejaskrawione .Alle oglądalność jakaś jest więc dlatego kręcą.Ale pewnie przejdzie jak był zachwyt reality show a potem coraz mniej ludzi to oglądało .

Gość i sru ifru
Pamiętniki oglądałam tylko te jak rodzinka z Polski na wesele do Hiszpanii przyjechała,rodzina Kiepskich normalnie tak to przedstawili z przesadą.To akurat ogólniejest bardzo słabe ...

Gość na imię mi Madzia
Dobraaa, zajarzyłam. Podjudziliście mnie. Zgłaszam się tam. Do wszystkich trzech.:classic_cool:

"nie mam cinemax2 a jaki to film ?" Invictus. O początkach prezydentury Nelsona Mandeli i o tym, jak dzięki rugby próbował zjednoczyć RPA.

Gość czasem telewidz
Ano pewnie dlatego, że mniej zorientowany widz może pomyśleć, że to program interwencyjny, gdzie faktycznie dziennikarze chcą komuś pomóc - na końcu jest jednak rytualna formułka "Wszystkie zdarzenia, osoby... fikcyjne" (w skrócie) - czyli totalna ŚCIEMA, granie na emocjach. Poza tym charakterystyczne "darcie mord" wszystkich na wszystkich - tego NIE DA się oglądać (ciśnienie skacze normalnemu człowiekowi).

Gość 8787987
Też sie zastanawiałam, dla mnie chyba serial ma sprawiac wrazenie autentyzmu, choc wiadomo ze jest w całosci zagrany przez aktorów, i bez problemu idzie sie tego domyslic. Zupelnie nie rozumiem na co te bzdury ze nie chca kogos wpuscic z kamera??? Chyba serial odwołuje sie jak ktos pisał do grania na emocjach przez te pyskówki co oni robia- zauwazyłam, że nawet po tym jak ktoś się kłóci, dalej robia te zwierzenia do kamery.... tez takie podniecone... Zastanawiam sie, czy ludzie tak na serio reaguja??? Jak tak, to ciesze się że mieszkam sama, nie wytrzymałabym z nikim...

Gość szymeczekszymeczek
to jest w sumie o tym, że część ludzi robi wielkie halo z byle gówna, a inni mają przez to problemy