Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniół z podciętymi skrzydłami

taki sobie topik:(

Polecane posty

a skad wiesz jaka ja jestem? to samo zreszta mozna powiedziec o facecie;)

no dobrze,,,,to moja wyobraznia podpowiada że ,,,,,,ewa jest ,ładna,inteligentna,wesoła,życzliwa,,,,,,,plus szczypta sexapilu,,,lub ,,,,wiecej,,,

a ja myślę, ze reszta dziewczyn tu bywajacych też:) ale dziekuje za komplement:classic_cool:

tak,tak ale coraż drozsze,,,,, jak tu napisałem to aniołem zaraz mnie poczestował drinkiem,,,,, dobra kobieta ,,,ach dobry aniołek,,,

narka:D ...ja i tak muszę przeskanować kompa, bo mi wolno chodzi, a wczesniej złapał trojana:o

Gość Anół z podciętymi skrzydłami
Przepraszam Piotrek ale mnie prosiła żeby jej pomóc w zawieszaniu firan no i nie pusciła mnie tak szybko jak to starsza osoba :) Witaj Ewa 👄 Znów cos sie dzieje z twoim komputerem?

Aniołku ja ją sobie dałam do ulubionych:) teraz potraktowałm go ant virudem i pokazało mi , że mam wszystkie pliki uszkodzone -tak przynajmnij było w raporcie, ale wirusa nie wykryło. Wcześniej jak go wykrył to został poddany kwarantannie,

sorry za literówki,ale rozmawiam przez tel...a właściwie słucham :D

Aniołku ja złapałam na googlach na takiej nic nie mówiącej stronce, po prostu cos szukałamo ja za chwile bede...a rozmawiam z taka kolezanka gaduła...dałam ja teraz na podgłos, ale zoientwała się, że pisze :) za chwile bede:)

łał Aniołku i jemioła;) ja nie mam...ale balkon sobie ustroje swiatełkami jutro...Własnie zaczął prószyc snieg...żeby chociaż na świeta było biało:o Przyjemnie włóczyc sie wieczorkiem po miescie tak ładnie przystrojone, ale tego białego puchu jednak brakuje i jednak brakuje tego uroku.

tm.w Wigilie raczej klął nie bedzie :)...raczej zwierzęta przemówią;)