Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stev

o czym nieśmiały prawiczek może rozmawiać z nowo poznaną dziewczyną

Polecane posty

Cream pewnie sie z zachowania nei podobal, tak jak my wszyscy. Nawet brzydcy maja dziewczyny, ale oni potrafia je podejsc.

spotkaj się z jakąś dziewczyną z kafe- możecie pogadać o ludziach z kafe :) temat bliski sercu i prawictwu 🖐️

czuje że z jakąś dziewczyną z kafe łatwiej by mi sie rozmawiało, bo by znała mój problem

Gość Siurkowski
A są jakieś chętne. Dziewczyny stąd to najpierw się umawiają a potem nie przychodzą

stev - zazwyczaj co tam u niej slychac jak jej minol dzien jakies zartobliwe docinki typu szowinista ze by sie posmiac oczywiscie kobieta w takim razie musi miec poczucie chumoru a ona jest wesola i w miare ma te poczucie chumoru jak na kobiete :)

Gość urąbaniec
"matko, skąd Wy to kopiujecie, tak postępować mogą fachowcy a nie prawiczki" "podajecie same ogólniki a ja bym chciał jakieś przykłady" Tematy rozmowy mają niewielkie znaczenie, mogą być zupełnie banalne, natomiast kontakt fizyczny ma kluczowe znaczenie. Nie da się nawiązać erotycznej relacji z kobietą nie dotykając jej - to jest fakt, kobiety są bardzo wrażliwe na dotyk - to drugi fakt. Możesz to przyjąć do wiadomości lub nie, ale od tego zależy czy zacznie Ci się układać z kobietami czy nie. Jeszcze jedno, kiedy kobieta powie Ci coś w stylu "nie dotykaj mnie", bardzo nerwowo i impulsywnie się odsunie, odepchnie to nie należy się tym przejmować, nie inicjować już więcej dotyku, porozmawiać grzecznościowo kilkanaście minut i przy najbliżej okazji uprzejmie zakończyć spotkanie, grzecznie urwać kontakt. Nic dobrego z takiej znajomości nie będzie.

Gość TopStar
Dziewczyna z cafe miała by przed oczami Twój obraz z cafe i nie miałbyś szans być kim więcej niż znajomkiem

Gość taki jeden facet 27
No co wy ślepi ? Proxxy jest chętna .Jak ma wam to dziewczyna jeszcze powiedzieć ?

Gość TopStar
Proxxy jest chętna na Darkera

Gość TopStar
Stev jest jeszcze jest do oszlifowania

Gość taki jeden facet 27
oczywiście chętna na nocne pogaduszki do poduszki przez gg ,a moze i któremuś z was nr kom poda ? Myślicie że po co tu zagląda ? popatrzeć ?

z tego Loser co wiem to z wyglądu sie jej spodobałem, tylko teraz nie umiem tego wykorzystać

Gość taki jeden facet 27
Proxxy LP w stopce kawałek w stopce Wpadl w ucho czy tęsknota ?

lubię LP od zawsze,ale akurat ten kawałek ma dla mnie sentymentalne znaczenie. :)

Gość z kobiecej perspektywy
Przeczytałam tylko połowę waszych komentarzy, ale postanowiłam się wypowiedzieć. Tak naprawdę żeby mieć szanse u kobiety, musisz ją najpierw zaciekawić, a później pokazać że ci na niej zależy oraz że przy tobie może czuć się bezpieczna. ;)

Gość gość
Masz ochotę na wirtualną zabawę. Jestem Martyna z http://www.sextelefon.top/ Powiem wprost, czekam na twojego k****a. Wejdź w moją piździoszkę i przekonaj się jak to jest, zadzwoń, czekam maleńki, wejdź we mnie, chcę ostro jęczeć, tylko dla Ciebie,

Gość gość
Szukam kogoś do sexu przz telefon. Nazywam się Natalia, znajdziesz mnie na http://kordelia.org/ jestem samotna i przez to bardzo nieszczęśliwa ponieważ brakuje mi mężczyzny, który chociaż porozmawiałby ze mną o seksie przez telefon, Moje jędrne cycuszki już czekają na to abyś je dotknął swoim języczkiem...