Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baskachch

moze wy sie wypowiedzie?

Polecane posty

Gość baskachch

Szukam pracy, znalazlam ogloszenie na necie i chyba bede wysylac cv. Jest to sklep media expert, tam sa sprzedy agd, rtv, komputerowe itp. Mam srednie wyksztalcenie, nigdy nie pracowalam bo w tym roku skonczylam szkole ale kompletnie nie znam sie na tego typu sprzetach. Jak klient przyjdzie i zada mi jakies pytania na temat np drukarek to ja nie wiem czy bede potrafila mu pomoc...sa jakies szkolenia czy co? jak to wygladaZ? warto wogole probowac? przeciez nie kazdy odrazu zna sie na wszystkim;/

Gość baskachch
sory szybko pisalam i zrobilam blad w temacie:P mialo byc wypowiecie:P

Gość baskachch
ale co 94? przepraszam ale nie rozumiem

Wszystkiego możesz dowiedzieć się od pracodawcy. Niektórzy organizują szkolenia. Być może zatrudnią Cię na okres próbny, podczas którego będziesz łazić za starszym pracownikiem i w ten sposób się uczyć. Ja tak miałem, jak zaczynałem pracę jako kurier - jeździłem ze starszym pracownikiem przez 2 tygodnie. To było moje szkolenie:)

Gość baskachch
tylko ze w takim sklepie jest bardzo szeroki asortyment a jak nie znam sie na sprzetach to nie wiem czy jest sens sie blaznic?

Co Ty opowiadasz...? Kto się po maturze zna na pralkach, telewizorach, komputerach i całej masie innego sprzętu? Tego wszystkiego nauczysz się pracując. Wydaje mi się, że dla pracodawcy będzie ważniejsze Twoje podejście do pracy, komunikatywność i otwartość na klientów.

Gość baskachch
czyli mysliesz ze warto wyslac to cv? ja jestem straszna pesymistka i boje sie ze przez to nie uda mi sie znalezc pracy:( tak jak teraz zastanawiam sie czy wyslac czy nie bo na niczym sie nie znam;/ jak tam kiedys bylam to widze ze kobiety tam pracuja....a lepiej isc zaniesc cv osobiscie czy to nie ma znaczeni? bo jest mozliwosc wyslania

Gość jezeli zupelnie sie na tym nie
znasz to nie widze sensu zglaszania sie tam.

Gość baskachch
no ale tak szczerze mowiac to skad mam sie znac jak nigdy nie pracowalam w takim sklepie...gdzie mam sie tego nauczyc?

Myślę, że lepiej będzie, jeśli zaniesiesz osobiście. Zobaczą, że Ci zależy. Jak tylko wyślesz mailem to zobaczą papier - jeden z wielu i wybiorą ten, który im się najbardziej podoba. Możesz też porozmawiać z jedną z pań pracujących w tamtym sklepie i dowiedzieć się, jak to wyglądało na początku pracy. I przede wszystkim postaraj się myśleć pozytywnie, bo to podstawa sukcesu.

Gość baskachch
jeszcze by mnie opieprzyli ze zawracam glowe pracownikom:P no wlasnie nie wiem czy wysylac czy osobiscie, myslalam ze to nie ma znaczenia. A moze ktos z was lub waszych znajomych pracowal w takim sklepie, mniej wiecej wie jak wyglada sprawa ze szkoleniem, godzinami pracy bo w od poniedzialku do soboty jest po 11 godzin wiec nie wiem czy to dwie zmiany bo cos krotko by bylo, jak wygladaja zarobki, obowiazki, kto zajmuje sie rozladunkiem ciezkich sprzetow, jak wyglada ubior? bo wiem ze maja zolte koszulki napewno ale nie wiem czy spodnie obojetnie jakie czy tez sa jakies wymogi. Moze te moje pytania sa zbyt szczegolowe ale fajnie by bylo jakby sie znalazla osoba ktora mi na nie odpowie:P

Gość baskachch
jeszcze by mnie opieprzyli ze zawracam glowe pracownikom:P no wlasnie nie wiem czy wysylac czy osobiscie, myslalam ze to nie ma znaczenia. A moze ktos z was lub waszych znajomych pracowal w takim sklepie, mniej wiecej wie jak wyglada sprawa ze szkoleniem, godzinami pracy bo w od poniedzialku do soboty jest po 11 godzin wiec nie wiem czy to dwie zmiany bo cos krotko by bylo, jak wygladaja zarobki, obowiazki, kto zajmuje sie rozladunkiem ciezkich sprzetow, jak wyglada ubior? bo wiem ze maja zolte koszulki napewno ale nie wiem czy spodnie obojetnie jakie czy tez sa jakies wymogi. Moze te moje pytania sa zbyt szczegolowe ale fajnie by bylo jakby sie znalazla osoba ktora mi na nie odpowie:P

Gość baskachch
podnosze temat

Spokojnie dziewczyno:) Wydaje mi się, że zaniesienie osobiście Cv to dobry pomysł. Jeśli chodzi o dźwiganie ciężkich rzeczy, to jestem pewien, że robią to faceci. To Twoja pierwsza praca, więc się nie zastanawiaj, tylko idź i się postaraj:D Nie masz nic do stracenia.

Gość baskachch
mi sie wydaje ze tam kazda osba jest odpowiedzialna za jakis konkretny dzial bo znalazlam na 1 forum temat ktory zalozyla jedna z dziewczyn ktorej udalo sie tam dostac prace ze jest odpowiedzialna za dzial z lokowkami, prostownicami itd wiec chyba w 1 dziale jakos mozna sie podszkolic. Chyba pojde zaniose to cv, najwyzej sie skompromituje;/

Gość baskachch
zreszta oni napewno maja wiecej cv wiec pytanie czy wezma akurat mnie;/ poza tym nie wiadomo czy wszystkie ogloszenia ktore sa na necie sa aktualne;/

Nie łam się dziewczyno;) Nie masz nic do stracenia. Powodzenia i głowa do góry:D

Gość baskachch
a myslisz ze w tego typu sklepach lub spozywczych mam szanse zarobic ponad tysiac czy raczej ponizej? bo bez studiow ciezko ale ze studiami chyba tez jak sie nie ma znajomosci;/

Gość baskachch
no i troche dziwne godziny pracy bo w tyg jest 11 godzin wiec to pewnie 1 zmiana bo na dwie by bylo za krotko;/ i niedziele po 8

W sklepie na pewno masz szansę ze średnim wykształceniem. A co do godzin nie umiem Ci odpowiedzieć, bo nigdy w takim sklepie nie pracowałem.