Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiiiczkolandia

Co myslicie o NLP i manipulacji kobiet? Mam szanse stracic prawictwo ?

Polecane posty

Gość prawiiiczkolandia

Przeczytalem kilka ebokoow i wydaje sie to wszystko sensowne, tylko nie wiem czy warto probowac w realu :O

Gość Grzeczniś
Mama mnie na to namawiała ale ja dziękuję

Gość rozkoooorwiacz-pochew
nlp i pua to sciema dla prawiczków hodujacych pryszcze. nlp nie ma żadnego poparcia naukowego, to dzisiejszy odpowiednik czarów

pua oczywiscie ma poparcie i co tu duzo gadac.. dziala :) z tym ze chodzi mi o pua gdzie nie masz wyuczonych tekstow itp tylko pracujesz nad soba, nad swoja postawa, dodajesz odejmujesz cechy od siebie... ciezkie ale sie da czyli takie naturalne pua bez sztucznosci i wyuczonych regulek ... polecam www.lover.com.pl jedno z lepszych forum uczace jak naprawde polepszyc relacje damsko meskie a nie stac sie automatem ;) dziewczyny beda mowic ze to nie dziala wiem nie raz juz tak mowily, az ktoregos dnia tu na kafeteri natchnalem sie na opis dziewczyny ktora opisywala jaka ja dzisiaj chlopak poderwal, ze cudownie ze jak nikt inny ze to nie byl zwykly banalny podryw i szkoda jej bylo ze chlopak wzial numer i do niej nie zadzwonil... po tym jak opisala cala sytuacje odrazu dostrzeglem ze to jeden z "adeptow" pua cwiczacych na miescie.. niestety dziewczyny zeby stac sie lepszym trzeba cwiczyc... wiec byla obiektem treningowym, ironia nie sadzicie ? a sie tak zapieraly ze rozpoznaja takiego podrywacza bo jest sztuczny i odroznia go na kilometr i ze to w ogole nie dziala i takie kobiece duperele :P , jak widzicie dziewczyny stety/niestety naturalnego pua bardzo ciezko wyczuc ;) i to poprostu dziala :) i zeby nie bylo ta dziewczyna nie zostala wykorzystana czy oklamana z tego co pisala przez caly dzien przez ten incydent miala swietnych humor i bardzo jej sie to podobalo wiec darujcie sobie ze jak na was "cwiczymy" to wyrzadzamy wam jakas krzywde :P

Gość dfasdfasfa
możesz się oszukiwać ale pua nie działa. a te tezy o oparciu na psychologii ewolucyjnej są jeszcze bardziej śmieszne bo ta rzekoma "nauka" nauką nie jest. no ale możecie sobie ryć mózgi tą papką ile chcecie. późnej zajmie wam to kilka lat zeby wrócić do normalności

Gość hallo hallo zaraz
NLP ? zespol napiecia przed miesiaczkowego u prawika ? czy raczej Nie pierdol Lepiej Pierdol ?

Gość hallo hallo zaraz
A to PUA to nie jest czasmi Pierdolisz Uwazaj Aids ?

Gość bararara
A co to znaczy NLP????

Gość Master2_prawdziwy
Generalnie jest to oszustwo i manipulacja - bo spełnia definicję. Ale kobiety też oszukują i manipulują- tylko, że one robią to niejako naturalnie, to faceci potrzebują do tego kursów i treningów. Tylko, że tak patrząc z boku - czy nie lepiej, gdy jesteśmy z kimś, będąc cały czas sobą ?

Gość TopStar
To są bzdury żeby brzydale którzy tęsknią za dotykiem wydawali kasę na te lekcje.