Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc ROR

kto ze mna wpisywac sie :)

Polecane posty

Gość mam dosc ROR

jestem ciekaw ile osob ma dosc ROR...pewnie i on/ona sie tu wpisze wiec '' will see'' ROR zna rowniez angielski :) hihi

oczywiscie ze tak ;-)))) naprawde nie mozesz przestac o mnie myslec - zsatanow sie zatem dlaczego?;-))))

Gość MaM DoSc ror
Bo jesteś na każdym z tematów. I nie myśle o Tobie tylko na każdym temacie są Twoje komentarze. Zachowujesz sie jak ekspert w każdej dziedzinie...

od tego jest forum zeby komentowac;-)) as easy as it is;-)) a ty masz z tym problem;))

Gość owca gabi
Jakoś nie widzę tłumów , hi, hi hi.................

Gość no tłumow moze nie
ale was dwie czy dwoje tak,a to oznacza ze do kazdego temtu sie przylepicie. Smutne to wasze zycie ,jak calymi dniami na forum siedzicie i wydaje wam sie ze ''zbawiacie swiat'' swoimi wypowiedziami...

Gość mnie tylko dziwi dlaczego
przesiaduje ona glownie na forum slub i wesele...bo z tego co wiem z tymi tematami za wiele nie ma wspolnego. Jakos na innych nie pojawia sie tak czesto. Moze sie Ror wypowie, tym razem bez durnego as easy as it is? ( powtarzasz sie, kobieto)

Gość a co wam to przeszkadza?
Niech se pisze co chce... Mnie te jej pseudomądrości bardziej bawią, zwłaszcza dogłębna analiza każdego poprzedzającego posta (obowiązkowo powtórzonego i wziętego w cudzysłów), ale nikt nie każe przecież tego czytać.

Gość mam dosc ROR
na ktoryms z tematow zobaczylem ze wiele osob ma juz dosc jej komentarzy i bylem ciekaw na ile to prawda. Chyna ponioslem porazke. ale to nic... nie powiesze sie

Ja wiem, czy porażkę? Mnie się po prostu śmiać z tego chce, szczególnie z wywodu, że kasa na wesele bierze się z bieżących oszczędności, bo ona wydaje zwykle ok 30% pensji i niczego sobie nie odmawia i oszczędności robią się same. I każdy tak powinien. A na kolejnym wątku napisała, że u niej to różnie jest, raz wychodzi tak, że to partner jest 2 miesiące sponsorem, a raz tak, że to ona go utrzymuje. Coś tu nie halo, chyba te oszczędności nie robią się jednak same, bo jak widać nie ma z czego oszczędzać :p

Gość ja tam omijam jej wszystkie
wpisy, poprostu ich nie czytam, zal mi tej kobiety,

Gość taka jedna Magda
teraz też omijam jej wpisy. Kiedyś chętnie czytałam jej komentarze, czasami uważałam że napisała coś mądrego, sensownego i do zastanowienia się. Ktoś kto czytał jej komentarze na pewno nie raz by sie zgodził z niektórymi jej sugestiami i opiniami. Ale czasem jak się za dużo pisze to to co ważne umyka i do rozmówcy dociera nic nie znaczący bełkot. Czy właśnie o to chodzi w jej komentarzach? Żeby nie przekazać nic poza czymś czego nikomu nie chce się czytać i żeby ludzie którzy nawet chcieliby poznać jej opinię, skorzystać nawet z jakiejś rady, muszą przebrnąć przez stos niepotrzebnych informacji.

Po piwerwsze to witam moich fanow , ktorzy zalozyli na razie tylko topik - a laczy ich stosunek do mojej osoby;-))))) "[Smutne to wasze zycie ,jak calymi dniami na forum siedzicie i wydaje wam sie ze ''zbawiacie swiat'' swoimi wypowiedziami..." czekalam na argument "calymi dniami" - ja juz oglosilam ze mieszkam w kafeterii i jestem zawsze aktywna;-)))) z reszta najslodsze jest to ze mowia to osoby robiace dokladnie to samo;-)))) " mnie tylko dziwi dlaczego przesiaduje ona glownie na forum slub i wesele...bo z tego co wiem z tymi tematami za wiele nie ma wspolnego. Jakos na innych nie pojawia sie tak czesto" widze, ze zadales/as sobie trud sledzenia;-))) nie ograniczam sie co do tematow rozmowy - as easy as it is;-))) " jedni maja z kims wziasc slub a inni moga sobie o tym tylko popisac na forum hihi" a tak ;-)))) panny ze swoim osiagnieciami zyciowymi - typu zamazpojscie tez wiedzialam ze zajrza;-)))))))) oczywoiscie mnie zaden "chlop" mnie nie chcial, ba zaden nawet nie spojarzal na mnie - a wy takie szczesciary;-))))) do tego patriarchatem nieskazone ;-)))))))) "Mnie te jej pseudomądrości bardziej bawią, zwłaszcza dogłębna analiza każdego poprzedzającego posta (obowiązkowo powtórzonego i wziętego w cudzysłów), ale nikt nie każe przecież tego czytać" kochanie - ty muylisz zwykla grzecznosc z analiza;-))) a ze cie moje wpisy bawia - to tylko sie ciesze, wszak smiech to samo zdrowie;-))) a i nie pisze madrosci - ot tak konwersuje - ale milo ze moje luzne spostrzezenia tak sie tobie kojarza;) " na ktoryms z tematow zobaczylem ze wiele osob ma juz dosc jej komentarzy i bylem ciekaw na ile to prawda. Chyna ponioslem porazke. ale to nic... nie powiesze sie" a co chciales sie dowartosciowac zem nielubiana? mi sie wydaje ze moze nawet i masz racje - ludzie nie lubia gdy im sie mowi oczywistosci - reaguja na to zwykle agresja ktora myla z antypatia;) as easy as it is;-))) "Mnie się po prostu śmiać z tego chce, szczególnie z wywodu, że kasa na wesele bierze się z bieżących oszczędności, bo ona wydaje zwykle ok 30% pensji i niczego sobie nie odmawia i oszczędności robią się same" i bardzo dobrzez ze ci sie chce smiac - bo smiech to zdrowie, jak juz wczesniej powiedzilam;-))) a jesli juz mnie cytujesz - to cytuj dokladnie - tak pisalam ze tak wlasnie uwazam - imprezy dobtrez jest robic z biezacych oszczednosci - ale jak ktos woli zycie podporzadkowac jednej imprezie (np. biorac inna prace za granica itp.) to wolna wola - co kto lubi;-)))) tak to prawda ze wydaje ok 30% swojej pensji - nie odmawiam sobie wiele-i oszczesdnosci robia sie same - ale wnioskow widze ze spinister juz nie umie wyciagac?;-))) w teh samej wypowiedzi napisalam ze wnioski sa dwa: albo tak duzo zarabiam albo tak niskie potrzeby posiadam;-))) as easy as it is;-))) "I każdy tak powinien" oj, nieladnie jest klamac spinister;-) tak nigdzie nie powiedzialam - wyrazilam jedynie swoje zdziwnie terndami - reszta niech robi jak lubi, ja w przeciwienstwie do innych nie roszcze sobie prawa mowic innym jak maja zyc - czsaem sie tylko zdziwie;-)) ale widze ze dyskusje ze mna zapmaietlas ;))))))))))))))))) "A na kolejnym wątku napisała, że u niej to różnie jest, raz wychodzi tak, że to partner jest 2 miesiące sponsorem, a raz tak, że to ona go utrzymuje. Coś tu nie halo, chyba te oszczędności nie robią się jednak same, bo jak widać nie ma z czego oszczędzać " spokojna glowa same sie robia - napisalam : utrzymyje oraz sponsorem w cudzyslowie - ci ktorzy mieli zrozumiec - zrozumieli;-)))) po rpostu placimy na zmiane - czasem ja jego sposnsoruje a czasem on placi za mnie - to wynika z wygody - a nie s ztego ze lktorekolwiek z nas nie ma kasy na koncie ;-))))) np. jak chodzimy do knajp place zwykle ja - nie dzielimy na moje i twoje ;) polecam taki model;-))) widze ze spinister naprawde przyklada sie do tego co ja pisze;) " ja tam omijam jej wszystkie wpisy, poprostu ich nie czytam, zal mi tej kobiety, " dziekuje za wyrazy wspolczucia - ja w stosunku do osob nicnieznaczacych nie rozwijam zadnych uczuc i nie wchodze vna watki kt sa poswiecone czemus/komus kto mnie nie interesuje/nie czytam - ale wiad ludzie sa roznorodni 0 i bardzo dobrze !;-)))) "Ale czasem jak się za dużo pisze to to co ważne umyka i do rozmówcy dociera nic nie znaczący bełkot. Czy właśnie o to chodzi w jej komentarzach? Żeby nie przekazać nic poza czymś czego nikomu nie chce się czytać i żeby ludzie którzy nawet chcieliby poznać jej opinię, skorzystać nawet z jakiejś rady, muszą przebrnąć przez stos niepotrzebnych informacji" ja po prostu staram sie odniesc do wiekszosci watkow

Nie przykładam się do rozmów z tobą, ponieważ mam ciekawsze rzeczy do roboty :) a że akurat 2 razy poczytałam twoje posty, to nic nie znaczy. Jesteś po prostu mitomanką ror, nie chce mi się szukać twoich wypowiedzi i udowadniać twojego kłamstwa w przytoczonych przeze mnie kwestiach. Tyle w temacie.

"[zgłoś do usunięcia] Spinster Nie przykładam się do rozmów z tobą, ponieważ mam ciekawsze rzeczy do roboty" tak, tak - wiemy, wiemy;-))))) az w napieciu czekasz na moja odp;-) "nie chce mi się szukać twoich wypowiedzi i udowadniać twojego kłamstwa w przytoczonych przeze mnie kwestiach" jasne, jasne ;-))))) ciezko udowonic cos co sie nie wydarzylo;)