Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasmin28

Szukam partnera na kurs tańca

Polecane posty

Gość ale sexy taniec
no no:D

Gość Marcin84ww,.
Bielyje rozy poderwałaś już jakiegoś kolesia z kafe ? :D

Bachata jest wolna i nudna, mało się w niej dzieje, co zresztą potwierdza ten filmik. Nie mówiąc już o tym, że z punktu widzenia faceta jest mało męska - za dużo kręcenia pupą. Zapisz się lepiej na salsę - nie posiada wyżej wymienionych wad, jest szybsza, bardziej dynamiczna i fajniejsza.

Gość jasmin28
Ponoć bachata to dobry wstęp do salsy

Gość Marcin84ww,.
Odpuściłem sobie,za mało zarabiam. :O

Gość zazdroszcze poliglotom
Hmmm ja bym sie nie zgodzila: "z punktu widzenia faceta jest mało męska - za dużo kręcenia pupą. Zapisz się lepiej na salsę - nie posiada wyżej wymienionych wad, jest szybsza, bardziej dynamiczna i fajniejsza." Moj instruktor zumby mowi zupelnie cos innego. A ostatnie co o nim mozna by bylo powiedziec to to, ze jest malo meski. Zreszta wersje ta potwierdza rowniez moj brat, ktory tez jest tancerzem ;) Byc moze tak to wyglada z zewnatrz. Salsa nie umywa sie Bachaty ;)

btw wielkie dzieki!!! Szukalam tej piosenki od dawna :D Zawsze ja robimy na koniec zajec, za chiny nie potrafilam wyodrebnic tam slow tak bym znalalzla to gdziekolwiek. Wielkie dzieki 👄 dla autorki

Gość jasmin28
Proszę bardzo:) Hmm, nie widzę jednak tabunów chętnych

Gość jasmin28
może to i lepiej, bo zbereźnika nie szukam, chyba zapomniałam o tym napomknąć w pierwszym poście:)

chociaz w zasadzie to dalej nie wiem jaki to tytul... Ale przynajmniej juz jakies dzwieki mam :D Tylko mogliby sie tam ludzie nie drzec, bo zagluszaja muzyke .

Gość jasmin28
Te extrano-zazdrośnico;)

Gość zenek456345635
Ja jestem z Wro :)

Gość hfhfrggdg
Marcin84 Kolesie z kafe kręcą z woeloma babami , i ciągną parę srok za ogon, więcnie ma się czym podniecać, ja po 1,5 roku się dowiedziałam ale lepiej późno niż wcale. ;]

tak myslalam, ze Te extrano. Ale jak to wpisywalam, zeby wyszukac cos lepszego to mi inne dzwieki wyskakuja. Czyli to jednak nie tytul...

Gość Marcin84ww,.
hfhfrggdg wiem o tym.

"Moj instruktor zumby mowi zupelnie cos innego. A ostatnie co o nim mozna by bylo powiedziec to to, ze jest malo meski. Zreszta wersje ta potwierdza rowniez moj brat, ktory tez jest tancerzem Byc moze tak to wyglada z zewnatrz. Salsa nie umywa sie Bachaty " To jest przykład dowodu przez ... autorytet. A fakty są takie że w bachacie biodra powinny pracować nie tylko dziewczynie, ale i facetowi i to jest właśnie mało męskie. Śmieszne co piszesz, że salsa nie umywa się do bachaty ;-) Poniżej wkleiłem filmik, na którym para tańczy salsę. Filmik trwa krócej niż ten autorki, a dzieje się na nim przynajmniej 2 razy więcej i jest dużo dużo bardziej widowiskowy: http://www.youtube.com/watch?v=YqdP5Ma_yYM Ale o gustach się nie dyskutuje, dlatego nie będę się bardzo z wami kłócił ;-)

Wiem jak sie powinny ruszac biodra, oj wiem. Oczu od jego bioder czasem oderwac nie moge wiec wiem. Tym bardziej potwierdza to co napisalam wyzej. Poza tym moja ocena, ze salsa sie nie umywa nie odnosi sie do tego przypadku z postu tytulowego. Akurat ten taniec tez mi sie srednio podoba. Ale widzialam lepsze, o wiele ;) Dlatego wciaz tak uwazam i uwazac bede ;) Ja tanczyc w ogole nie umiem - zeby byla jasnosc ;)

Gość jasmin28
Zgadza się-tak samo jak ja nie lubię placków ziemniaczanych i dyskusja ze mną w tym temacie jest bezcelowa:) Jak już wyżej wspomniałam-bachata jest łatwiejsza,dlatego też od niej chcę zacząć:)

Aaaa, placki ;) To Ty jestes plec przeciwna ;) No to juz bardziej rozumiem dlaczego tak piszesz :P Ja zdecydowanie inne mam podejscie do meskosci widac :D

przeciez nie ty mnie interesujesz tylko to co robia.. w ogole regeeton lubie i widze ze to podobne rytmy. skoncza sie zaduszki to swoja laske namowie na cos takiego...

I nie zgodzilabym sie, ze bachata jest latwiejsza. Ale to juz pewnie kwestia gustu tez ;) Ale placki uwielbiam ;) Byle nie na slodko :P

Bielyje Rozy Jak z Wrocławia to może Luzer się skusi. Jestem w tym miszczem. To przecież ja na tym filmiku w białej koszuli. Miałem pseudonim sexy lover. :D

Gość Szkoda ze nie z Krakowa
chetnie bym sie zapisal.Wroclawia to zdecydowanie za daleko :D