Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fksksjsja

Przerwa w zwiazku

Polecane posty

Gość fksksjsja

Mam problem ze swoim zwiazkiem. Jestem z facetem od kilku miesiecy, zawsze byl dla mnie czuly, zapewnial ze kocha, czasem nie mial czasu, ale ja tez nie zawsze go mialam. Wspieralam go gdy byl powaznie chory, gdy tragicznie stracil bliskich. Z drugiej strony cenie sobie niezaleznosc i ostatnio pod wplywem impulsu powiedzialam mu, ze nie potrzebuje go do szczescia bo sama sobie je daje (rozwijam sie duchowo i wiem, ze to prawda, kazdy czlowiek ma zrodlo swojego szczescia w samym sobie). On sie obrazil, ja go w koncu przepraszalam za swoje poglady. Pozniej dowiedzialam sie, ze jakis czas temu zwierzal sie kolezance, ze nie moze przestac myslec o swojej bylej. Kiedy dzis go o to zapytalam zaprzeczyl, czyli mnie oklamal. Naskoczyl na mnie i stwierdzil ze potrzebujemy tygodniowej przerwy na przemyslenie i sprawdzenie czy ten czas bedzie tesknotą czy tez nie. Co mam o tym myslec? Wydaje mi sie ze to koniec, ale dalej karmie sie zludną nadzieją. :( Mowi ze kocha ale nie ufam mu juz chyba

Gość good_advice_
Wbrew pozorom ostro mu pojechalas. Facet uznal, ze skoro bez niego mozesz byc szczesliwa, to na co ci on. On jest urazony, stad jego zachowanie. Mezczyzna jak czuje sie wazny, potrzebny wtedy kwitnie. A ty go przydeptalas. Nie dziw mu sie, ze musi to teraz przetrawic.

Gość brejv
Myśle że to pretekst żeby móc spróbować poflirtowac z kims innym, co nie znaczy że Cie nie kocha czy że nie bedziecie w przyszlosci udana parą.. czasem człowiek potrzebuje się sprawdzić, coś mu się wydaje, chce zmierzyc swoja wartość..