Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MATURZYSTKAAAAA

czy w długiej SUKIENCE dobrze się TAŃCZY?

Polecane posty

Gość MATURZYSTKAAAAA

Jak w temacie. zawsze miałam krótkie sukienki. w tym roku mam studniówkę i chciałam długa ale nie wiem czy to dobry pomysł

Gość MATURZYSTKAAAAA
haha no tak orła zawsze mozna wywinąć ;p chodzi mi o całkiem długa :) zawsze maiłam krótkie i pomyślałam, ze na studniówce ładnie wyglądałaby taka bardziej elegancka, długa... macie jakieś pomysły, fotki lub linki do ładnych sukienek?

Gość MATURZYSTKAAAAA
a z krótkich jakie polecacie?

Za taki "dekolt" na plecach moja dyrektorka wyrzuciła jedną uczennicę ze studniówki. Kazała jej jechać do domu i się przebrać.

Gość MATURZYSTKAAAAA
poważnie? o szok...ja mam dodatkowo tatuaż na plecach także mogłoby być nie zaciekawie.... obawiam się ze w mojej szkole mogłoby być podobnie

Gość MATURZYSTKAAAAA
nikt mi nie pomoze?

Ja już jestem parę lat po maturze, ale z tego co widzę królują teraz krótkie sukienki. I z moich obserwacji wcale taniec w dłuegiej nie wygląda fajnie, no może taki wolny we dwoje, ale już nie takie hasanie w większym gronie. Jak chcesz sobie coś kupić, to proponuję właśnie krótką, którą jeszcze będziesz mogła założyć. Z doświadczenia wiem, że te długie wiszą potem w szafie bezużytecznie.

Gość MATURZYSTKAAAAA
dzięki za doradzenie :) szukam w necie i szukam ale nic ciekawego nie ma...niektóre trącają o kicz, niektóre są za skromne - całkiem proste.

No ale weź też pod uwagę, ze właśnie w takiej niepozornej całkiem skromenj wygląda się najlepiej. To dlatego zawsze króluje mała czarna. Oczywiście nie odwodzę od szukania czegoś fikuśnego, ale we wszystkim trzeba mieć umiar. Miłej zabawy na studniówce :)

Gość MATURZYSTKAAAAA
nie chcę ani prostej ani jakieś wybujałej jak tamta kiczowata :/ coś pomiędzy :) dziękuję

tak jak pisze będę miła, w prostej sukni wygląda się najlepiej. Można poszaleć z fryzurą, biżuterią, makijażem. Ja miałam czarno-czerwoną suknię, prostą, długą do ziemi i podkreślającą figurę. I moim zdaniem wyglądałam nieźle.