Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrytfAnna

Poznałam mężczyznę na Sympatii....

Polecane posty

Gość BrytfAnna

Sceptycznie podchodzę do tego portalu ale założyłam profil. Napisał do mnie pewien mężczyzna. Spodobał mi się. Wymieniliśmy się Skype i ponad 2 tyg. rozmawialiśmy "na kamerce". Dzisiaj było spotkanie, trwało ok. 3 godziny. Zaprosił mnie do swojego miasta ale wydaje mi się, że to z grzeczności, bo napisałam do niego wiadomość, a on nie odpisuje, a jest dostępny :( Rozumiem, że olał mnie? Dlaczego nie napisze, chociażby, nie, to nie to, nie planuję jednak spotkania.... :o

Gość BrytfAnna
Przecież widział mnie na zdjęciach i na kamerce.

Gość Kroll Troll V
na bank stwierdzil ze jestes jakas jebnieta :classic_cool:

Gość treleulele
omg moze robi cos waznego i nie moze odpisac? jest zajety czyms. albo jest dostepny ale nie ma go przy kompie. moze pracuje i nie ma czasu. moze ma zly humor, cos go ugryzlo, zle sie czuje i nie ma ochoty rozmawiac. MOZE BYC MILION POWODOW a ty od razu zakladasz, ze cie olewa. ile masz lat?

Gość Joyjoyjoy
Jest wiele opcji dlaczego nie odp. każda może być dobra, prawdziwa, ale na wszystko potrzeba czasu - a nie zakładania z góry że olewa ;)

Gość BrytfAnna
30 lat mam ale ja wiem jak reaguje mężczyzna po spotkaniu. Byłam w 7 letnim związku (z internetu), a później również poznałam kogoś i był związek (z internetu) i oni od razu pisali, widać było zainteresowanie etc. Jestem zła na siebie, bo ja nie chciałam za bardzo się spotkać - głupio było mi odmówić, ale on nalegał, bardzo chciał i nagle mu się odwidziało. Mógł napisać, że NIE ma ochoty utrzymywać znajomości. Ja nie mówię o związku, tylko o znajomości.

Gość Kroll Troll V
to pewnie nie nastawilas armaty na 1 randce i poszedl szukac innej :classic_cool:

Gość Joyjoyjoy
Może jeszcze się określi, nie każdy jest takim w gorącej wodzie kąpanym, każdy inaczej do takich spraw podchodzi, zwłaszcza po 2 tyg pseudo znajomości i jednym spotkaniu, nikt nie lubi być namolnym.

Gość BrytfAnna
Też mi się tak wydaje :o ale wydawał się nieśmiały, skromny i że szuka żony :o i inne rzeczy i gdy mówiłam mu, że chce się na pewno spotkać w wiadomym celu ;) tak żartowałam, to że ABSOLUTNIE NIE :o Teraz już chyba nie ma normalnych facetów. Z klasą.

Gość Joyjoyjoy
Wszyscy z neta to takiej ciemne typy, dlatego nie warto się z nimi spotykać, każdemu coś dolega ;)

Gość BrytfAnna
Ale ja też jestem "z neta: ;) i jestem naprawdę normalna ;) i poznałam dwóch ex-ów w necie ale to było dawno chyba :o

Gość Joyjoyjoy
Sama widzisz, są exami - więc coś im dolegało ;)

Pewnie że im dolegało coś, mieli rozum i się uwolnili od wstrętnej baby :classic_cool: Myślicie że jak facet kobietę zostawił to już jakiś kaprawy jest :O

Gość Joyjoyjoy
Nikt tu niczyjego honoru nie broni :P ale ludzie z sieci mają w sobie to "coś" co czyni z nich 'weirdo' ;)

Gość A ja powiem szczerze
On juz się nie odezwie. Mnóstwo tu takich historii.

Gość BrytfAnna
Wiem :( ale gdy mnie sie ktoś nie spodoba, to piszę to :o faceci to tchórze :o

Gość BrytfAnna
Płaci się ale są to grosze.