Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basia1551

Bóle dziadka, proszę o odpowiedz

Polecane posty

Co może boleć dziadka jeśli skarży się na bóle w plecach po prawej stronie bardziej w połowie i przy środku pleców???

po takim opisie niestety trudno jest stwierdzic, ale: nerki, kosc krzyzowa, wyrostek robaczkowy, byc moze miesnie szkieletowe

Gość jak nie ma innych objawow
to moze po prostu korzonki?

no właśnie jego wszystko po części boli i najbardziej w tym miejscu co opisałam. Może to być np. wątroba?

Gość nie wiem czy to prawda
powiem ci jedno, jak człowiek skończy 50 lat, budzi się rano i nic go nie boli, to znaczy że umarł...

ja mam zwyczaj nie odpowiadac na wypowiedzi takie jak bajaderka smieci i podobne watroba w plecach - nie wydaje mi sie, watroba raczej daje objawy klucia z przodu pod zebrami, ale tak jak mowilem po samym bolu trudno jest takie cos stwierdzic i na pewno dobrze jest skontaktowac sie z lekarzem a nie spekulowac

Gość nie wiem czy to prawda
a na serio, to pewwnie dziadka przewiało. Kup mu plaster rozgrzewający, nalep i za dwa dni będzie jak świeżynka. Watroba to boli z przodu pomiędzy żebrami, nerki bolałyby niżej, korzonki jeszcze niżej. Na plecach nie ma nic, co by mogło boleć. Może zwyrodnienie kręgosłupa? Spróbuj z tym plastrem

Okej dzięki za wszystkie rady. On ciągle pokazuje miejsce w plecach więc może faktycznie plaster wystarczy. Pytałam się, bo do lekarza dopiero w czwartek będzie miał możliwość, żeby iść, a z takim bólem to nie wiem czy wytrzyma.. Ja również staram się ignorować wiadomości takie jak od Bajaderki, ale w tym momencie nie umiałam, bo dla mnie to poważna sprawa, a ona moim zdanie po prostu zakpiła z tego... Jeszcze raz dziękuję ;*