Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyku hyku hyku

Do facetów niecodzienne pytanie mam - tylko szczerze!!!

Polecane posty

I co w tym dziwnego? Facetom podobają się baby, a babom podobają się faceci:) Gdyby było odwrotnie, to by było dziwne;)

o nie, tutaj nie dowiesz się niczego o prawdziwych kobietach :) jedynie twierdzi Cię w przekonaniu, że kobiety są złe, obłudne, zazdrosne i zawistne :P ja na przykład wcale taka nie jestem.

"ja na przykład wcale taka nie jestem. " "Dla tego właśnie tu mnie można spotkać. Bo lubię tu być, ale w ogóle się z tym miejscem nie utożsamiam";)

Gość chiqitaah
przecież kobiety hetero nie będa sie kobietami jarać jakos do facetów to nie dociera, że my nie chcemy lizac sie z kolezanką, bo nam sie podoba twarde umięśnione ciało faceta i od tego robimy sie mokre

a propo całowania się z koleżanką to prawda, mój facet nie miałby nic przeciwko. chociaż na co dzień straszny z niego zazdrośnik :P

To oczywiste, bo, jak już wspominałem, Wy jesteście ładniejsze;)

Gość 252355
Tylko z grzeczności? Jako kobieta faktycznie uważam że kobiety są ładniejsze. Przede wszystkim - kobieta jest ładna w każdej pozycji :) Z wypiętą pupą, z nogami w górze, na czworakach. Facet w tych samych pozycjach wygląda śmiesznie.

Gość chiqitaah
dla mnie fajny facet jest ładniejszy od najładniejszej kobiety.

Gość 252355
bardziej podniecający, ale na pewno nie ładniejszy

Gość chiqitaah
DLA MNIE ładniejszy

Gość 252355
Ale twarz, tak? Bo na pewno nie całość. Przykładowo: wypięty męski tyłek. Czy w szczególe: męski odbyt. Chyba brzydzi każdego prócz gejów. A damski odbyt jest ładny. Albo stopy... Damskie bez wątpienia są o wiele ładniejsze niż męskie.

Gość chiqitaah
co za genia.. nie ma obiektywnego zdania obowiązującego w kwestii gustu więc spadaj z tekstami: ale na pewno damski odbyt jest ładniejszy i stopki- jak dla ciebie są łasdniejsze to twoja sprawa, dla mnie piekne są męskie stopy sto razy bardziej niż damskie i to moja sprawa.

Gość yerytery
chiqitaah >> jesteś pedałem?

Gość chiqitaah
kobietką jestem i uwielbiam patrzeć na ładne meskie ciała.

Gość yerytery
osoba wyżej ma rację, jak w gazetach jest reklama czegoś do stóp to zawsze są damskie stopy a nie męskie, bo męskie uwazane są za brzydkie

Gość chiqitaah
a w sumie racja, jestem damską pedałką ;)

Gość chiqitaah
reklamy preparatów na grzybice są z meskimi stopami ;) reklama jest twoją wykładnią tego co ładne? gratuluję

Gość yerytery
pierdolisz farmazony

Gość chiqitaah
po co wulgaryzmy? mój gust jest moją sprawą, tobie podobaja sie kobiece stopy i chociaż dla mnie jako kobiety są one aseksualne, to czy ja zarzucam ci farmazony? nie wiem, dlaczewgo niektórych luidzi tak wkurza, ze ktoś może miec inne zdanie, to ci jakoś szkodzi na wątrobę, czy co?

Gość łojohooohooo
nie lubię takie gadania facetów że kobieta z kobieta to super a facet z facetem to fuuuj, nienormalne i nienaturalne. Poczytajcie troche o tym, np w starożytnej gracji meski homoseksualizm był traktowany tak jak dziś kobiecy, a może nawet lepiej. Dla mnie dwóch całujących sie facetów to ciekawy i napewno nie obrzydliwy widok, nawet podniecający :p Byłam też swiadkiem takiej sytuacji, na imprezie kiedys dwóch kolegów zaczęło sie całować :p Nie byli homo, ewentualnie bi albo eksperymentowali.

Gość ja calowalam sie z kilka razy
z dziewczynami,po pijaku mniejszym czy wiekszym.Fajnie bylo,one tez zadowolone a nawet uslyszalam,ze caluje lepiej,niz niejeden facet:classic_cool: Facet calujacy sie z drugim facetem jest dla mnie jednak ble.Kobiety sa bardziej,hmm...estetyczne:)