Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Początkująca ;)

Chcę zrobić z mojego faceta psa.

Polecane posty

Gość Początkująca ;)

Będzie to albo jutro, albo w środę, ale raczej w środę. Dopiero zaczynamy. Zamierzam na początek założyć mu obrożę i nauczyć chodzić na smyczy przy nodze, rzucać piłeczkę, żeby przynosił w zębach, dawać mocne klapsy, aż się tyłeczek zaczerwieni, po tym wszystkim będzie lizanie stóp, a na koniec każę mu sobie zrobić minetkę siadając na jego twarzy. Wystarczy na pierwszy raz? Nie jest za ostro, albo zbyt łagodnie? Nie za dużo rzeczy od razu? Co myślicie o takim planie? Oczywiście potem będą też sznury i inne atrakcje. Ale na razie się dopiero wczytuję jak się wiąże i uderza żeby było bezpiecznie.

Gość Początkująca ;)
Pojawił się pierwszy gimnazjalista, ale bardziej zależało mi na wypowiedzi kogoś kto jest w temacie.

Gość a to bardziej
jego pomysł czy Twój?

Gość niezłomny wojownik
O matko, mam nadzieje że moja tego nie przeczyta, ma takie skłonności żeby jej służyć do przesady lol

Gość Początkująca ;)
Bardziej mój, ale jeszcze nim byliśmy razem to wiedziałam, że on też to lubi. Wcześniej to był mój dobry kolega i jak się trochę wypiło to on mówił wtedy różne rzeczy, więc nie musiałam się bać, że nie będzie chciał.

Gość Początkująca ;)
Nikt się nie wypowie na poważnie? Może coś dodać, a z czegoś zrezygnować?

Gość a to bardziej
niech je psie żarcie z miseczki z psim imieniem

Gość a to bardziej
kuwete mu kup

Gość a to bardziej
Ty psa nigdy nie miałaś???

Gość Początkująca ;)
Niewolnik to też dobry pomysł i sporo można wymyślić, ale ja akurat pomyślałam, że to jednak "pies" w tym przypadku lepiej spełni swoją rolę. Wydaje mi się to bardziej poniżające psychicznie. Skoro nie wchodzę jeszcze tego dnia z robieniem większego bólu niż uderzenie ręką o pośladek to pozostaje mi skupić się na poniżeniu psychicznym. Chciałam, żeby facet poczuł się bardziej zezwierzęcony i stąd ten wybór. Oczywiście nie znaczy to, że nie zmienię tego. W końcu to początek i na razie muszę popróbować tak czy tak różne warianty.

Gość a to bardziej
przy gościach zamykaj go w kiblu bo może kogoś pogryźć

Gość Jak można poniżać
w ten sposób drugiego człowieka ? :O

Gość a to bardziej
kuwety są dla kotów , no to jest dopiero poniżające dla psa! dlatego ten pomysł

Gość Początkująca ;)
"Jak można poniżać w ten sposób drugiego człowieka ? " Nie martw się o niego. Sam tego pragnie. Wie o co chodzi. Krzywda mu się nie stanie.

Gość Początkująca ;)
Na innym portalu na którym zapytałam o to samo dostałam dobrą podpowiedź. Mogę np. zakazać mu mówienia czegokolwiek do końca sesji. Jedyne dozwolone słowa to byłoby szczekanie. Myślę, że mogę to wykorzystać.

Mnie sama wizja seksu z psem odrzuca a mojego niewolnika chętnie używałabym również do celów erotycznych.;)

Gość rozporkowa76
a umie już szczekać?

Gość 132134124
haha kobieto ty się lecz:D w sumie to już za poźno:D

Gość Początkująca ;)
NocnyMotyl mnie nie odrzuca, bo ten pies to tylko nazwa i zachowanie, a facet ciało zawsze będzie miał człowieka i człowiekiem będzie. Tyle, że żeby mi się podporządkować jest w stanie zachowywać się jak zwierzę i to jest właśnie fajne. Chodzi tylko i wyłącznie o zachowanie. Nie będę na niego narzucać żadnego futra, ani nic z tych rzeczy. Ma być to człowiek poniżony sprowadzeniem do roli zwierzęcia i tak to widzę. Same psy jako zwierzęta też mnie ani trochę nie kręcą, ale tu nie o to tu chodzi.

Gość notoryczny świntuch
Początkująca, Ty nic nie rozumiesz, że Motyl wszystko rozumie. Naprawdę początkujesz!

Gość Początkująca ;)
Spodziewałam się tego, że wielu nie zrozumie moich preferencji. Wcale więc mnie nie dziwią negatywne wypowiedzi. :)

Rozumiem o co Ci chodzi i absolutnie Cię nie krytykuję. Wymieniam tylko poglądy. Sama interesuję się femdom. Z tym, że te psie nazwy( psy, sunie:/) mnie w dominacji zniechęcają.

Gość Początkująca ;)
Może i rozumie, ale wolałam to przedstawić jaśniej ze względu na słowa: "Mnie sama wizja seksu z psem odrzuca". Otóż chciałam podkreślić, że to nie jest tak, że jeśli nazywam faceta psem i każę mu się tak zachowywać to widzę w nim fantazją naprawdę zwierzaka i to to mnie kręci, bo chodzi o coś innego. Może niepotrzebnie to pisałam, ale mam czas to wyjaśniłam żeby na pewno wszystko było jasne.

Gość notoryczny świntuch
Motylku, mogę Ci lizać stopki w trakcie Twej konwersacji?

Gość Początkująca ;)
Jak teraz o tym myślę to rzeczywiście takie nazywanie od zwierząt może się kojarzyć dwuznacznie i wzbudzać nieprzyjemne odczucia. Ale i tak mam wielką ochotę poeksperymentować w tym kierunku. Nie tylko z psem, ale też z koniem. Tylko muszę załatwić odpowiednie siodło i uzdę, które można założyć człowiekowi. Widziałam kiedyś taki film i bardzo mi się podobał. Przyznaję, że doświadczenia nie mam, ale wcześniej nie miałam z kim tego próbować, były tylko chęci, a teraz mam też i faceta.