Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eheheam

problem z ojcem. :/

Polecane posty

Gość eheheam

Mam dośc tego jak moj ojciec mnie traktuje. Mam 16 lat i nie mogę o 21 oglądnąć filmu, jak się pytam 'dlaczego?' to on odpowiada, że dzieci w moim wieku powinny już spać. Przecież nie mam 10 lat. Do komputera wprowadził hasło i na dodatek komputer stoi w kuchni, więc wszyscy widzą co ja robię i mogę iść tylko wtedy na komputer, kiedy mu się podoba. Np. O godz. 12 pytam go czy mogę iść na komputer, to on, że mogę na 15 min, ale dopiero np. O godz 18. I muszę czekać do tej 18. Nie ogarniam tego. Próbuję z nim rozmawiać, ale jak mu mówię, że wszyscy znajomi mają w pokoju komputer i włączają kiedy chcą, to on mi mówi, że jakbym ja miała komputer to bym się nie uczyła. Zawsze byłam jedną z najlepszych uczennic, więc nie wiem skąd takie podejrzenia. Na dodatek zawsze mi przeszukuje pokój, czyta moje listy. Wszystko, a potem mi jeszcze bezczelnie mi to mówi co przeczytał, jak mu mówię, że nie ma prawa naruszać mojej prywatnosci, to mówi, że jeszcze nie mam 18 lat i on musi wszystko wiedzieć. Ja już tego nie wytrzymuję. Co mam robić?

Gość jajmajaj
masakra! Współczuję Ci, zgłoś to gdzieś, bo masz prawo do prywatności.