Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszatnik89

ponowne wysłanie cv na to samo ogłoszenie o pracę

Polecane posty

Gość koszatnik89

2 tygodnie temu wysłałam maila z cv w sprawie pracy. Widziałam dzisiaj, że firma nadal prowadzi rekrutację... czy warto wysłać im cv 2 raz, aby się przypomnieć?? czy nie odbiorą tego jako akt desperacji??

Gość kocham witkaca
ja myślę, że dostali tyle zgłoszeń, że niekoniecznie pamiętają o Tobie ;) wysyłaj ;) zresztą ty też możesz pomyśleć może oni są zdesperowani- bo znów szukają ;)

Gość koszatnik89
tak myślisz?? tzn to ogłoszenie wisi ciągle od 3 tygodni ;p nie zostało zdjęte i ponownie zawieszone, tylko ciągle tam wisi

Gość spoko......
zbieranie danych i tyle, albo ktos udaje ze pracuje umieszczając lewe ogloszenia, w koncu za cos kase musi brac

Gość koszatnik89
lewe ogłoszenie to na pewno nie jest, bo to ogłoszenie na sklep, który jest w trakcie budowy, tzn umeblowania itp

Gość nie mam pytań........
Zanoś CV osobiście

Gość koszatnik89
niestety nie ma takiej opcji, bo sklep jeszcze zamknięty a na drzwiach kartka, żeby cv wysyłać na maila

Gość gość
Podnoszę, bo mam podobny problem. Wysłałam aplikację na ogłoszenie o pracę (firma istnieje, byłam na ich stronce, wszystko wygląda OK). Po dosłownie kilku dniach to ogłoszenie ukazuje się ponownie. Mam dylemat - czy to oznacza, że z tych aplikacji otrzymanych w ciągu kilku dni żadna im się nie podobała? Czy mam wysłać aplikację ponownie, bo możliwe że nie dotarła? Czy dać sobie z tym spokój bo jak nie zadzwonili to i tak nie zadzwonią, niezależnie od tego, ile aplikacji wyślę (żeby nie być gołosłownym - ogłoszenie ukazało się 7 kwietnia, CV wysłałam 8 kwietnia, a wczoraj ukazało się ponownie; stanowisko administracyjne w agencji reklamowej).

Gość gość
ja mysle ze to dobry pomysl na pewniaka :) www.youtube.com/watch?v=glVAzwRFphs

Gość gość
jakby mail aplikacyjny nie dotarł, dostałabyś maila na skrzynkę, że albo nie dotarł, albo ich serwer nie działa itp. Także pewnie albo: 1. narazie zbierają aplikacje a za jakiś czas będą wybierać osoby, które przyjdą na rozmowę 2. dokonują selekcji od razu i niestety twoje cv zostało odrzucone

Gość gość
Tylko, że problem w tym, że wysłanie dokumentów było możliwe tylko przez formularz rekrutacyjny, a nie bezpośrednio na adres mailowy. Owszem, dostałam informację, że "Aplikacja została wysłana do pracodawcy", ale nic poza tym. Czyli mam nie wysyłać ponownie?