Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frfrf

Problem. Pomocy...

Polecane posty

Gość frfrf

Proszę o szczere rady, bo sama niezbyt moge sobie poradzić z oceną sytuacji. 4 lata niemal idealnego związku, żadnych zdrad nigdy, wielka miłość i zaufanie itd. Dzisiaj przypadkiem znalazłam jego komentarz na youtube pod jakimś klipem, w którym wystepowały 2 kobiety, murzynka i biała: "I want that white chick, here & now." Poczułam sie, jakby mi ktoś wbił nóż w serce. Jego tłumaczenie: ze to nic przeciez nie znaczy, nie chciałby jej wcale zerżnąc, 'tak sobie tylko napisał' itd. Mnie to zabolało tak strasznie, ze nie umiem przestac o tym myślec. Jestem w szoku. Prosze o obiektywne zdanie, czy słusznie...

Gość mampytanko444444
Wielu facetów miewa fantazje erotyczne> i to nie oznacza, że kiedykolwiek wszczęliby je w życie! To naprawdę może nic nie oznaczać. Może też oznaczać, że w Wasz związek wkradła się rutyna. Porozmawiaj z nim, czy jest z Tobą szczery. Jeśli jest zapytaj czy nie brakuje mu czegoś w związku.

Gość frfrf
Przekonuje, ze to jakas bzdura, ze nic nie znaczy, ze miedzy nami wszystko gra. A jednak mnie to zabolało tak strasznie, ze nie umiem dac sobie rady...

Gość mampytanko444444
No rozumiem Cię. Ale naprawdę, nie załamuj się. Rozmawiacie o swoich fantazjach erotycznych?

On tak naprawdę pewnie miał na myśli "ładna dziewczyna", tylko tyle. Funkcjonują czasem w języku jakieś teksty w stylu: "nice, how much ?" (cytat z Borata) Jak ktoś tak dla żartów napisze, to przecież nie znaczy, że pyta się na serio. I tak samo pewnie było z twoim chłopakiem. Moim zdaniem robisz z igły widły.

Gość anoninm
On zawsze twierdzi, że żadnych nie ma, bo te które ma, realizujemy razem. A ta kobieta z klipu była po prostu ładna i dlatego to napisał...

Gość anoninm
'Chce te biała laske, tu i teraz'

Gość mampytanko444444
No to uwierz w to. Jeśli to pierwsza i jedyna rzecz, która tak Cię załamała to gratuluję! Ja z moim chłopakiem stale się spieram. Najczęściej o to, że potrafi odmówić mi, kiedy go potrzebuje, a nigdy nie odmawia swojemu koledze, który dla mnie jest jakimś idiotą. To jest dopiero żenujące!

Gość frfrf
Dzieki, pomaga zdanie obcej osoby, gdy się nie ma obok bliskiej. Ciekawi mnie jeszcze zdanie innych...

Gość frfrf
No prosze o skomentowanie jeszcze kogoś! :(