Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ftghretrtre

Sklep PEPCO znacie???

Polecane posty

Gość ftghretrtre

Jak w temacie?Co możecie powiedzieć o asortymencie tego sklepu jakości sprzedawanych tam produktów i cenach?

Gość to ustaw cene na 20
znacei ale nie macie

Gość ftghretrtre
no a my niedługo będziemy mieć w mieście ten sklep i dlatego pytam co to za jeden :P

Gość panipan:)))
my mamy na osiedlu od jakis 10 lat, ogólnie lubię robić tam drobne zakupy, jakiś garnek czy talerzyk, kubek, szybki prezent czy nawet ciuch na szybko żeby nie musieć lecieć do centrum

sklep ma dużo rzeczy w asortymencie głównie przemysłowe i odzieżowe, dużą część zajmują ubrania od takich dla niemowląt aż do dorosłych (duży wybór), torby, dodatki, skarpetki, kapcie etc., kosze wiklinowe, wieszaki itd, gry dla dzieci (również duży wybór) planszowe i komputerowe, trochę książek, drobiazgi typu jakieś figurki ozdoby ..., talerze, garnki, patelnie, lampy itp, biżuteria, okulary i wiele innych

Gość czasami fajne rzeczy
za grosze można spotkać. kiedyś kupiłam tusz i blyszczyk z maybelline taniutko. moja kolezanka kupuje ciuszki dla dziecka. ogolnie na plus ;)

ps. za takie ceny to jakości się nie można uczepić :) ogólnie dość tanio i dobrze zrobione

Gość ftghretrtre
a te ciuszki są w miarę dobre jakościowo czy to od chińczyka?

dużo lepsze niż od chińczyka na straganie, są przymierzalnie, ja kupowałam tam 3 razy dla kuzynów bardzo tani zestaw dla noworodków CUTE, z tej firmy dużo jest ubranek body etc bardzo dobrej jakości, polecam

Gość czasami fajne rzeczy
tak, ona sobie chwaliła bo kupowała ciuszki nieraz :)

Gość ciuchy czasami fajne
mam parę rzeczy - ale duża rozmiarówka. Tzn jest S - ale to s jest wielkie - jak w innym sklepie M czy L. Poza tym tanio można wyposażyć kuchnię i łazienkę, o duperelkach - ozdóbkach nie wspominając.

ja bardzo lubie ten sklep,kupuje tam mnostwo ubranek dla dzieci,nie sa super gatunkowo,ale z drugiej strony patrzac male dziecko szybciej wyrosnie z ubranka niz je zuzyje:-) .odziez dla doroslych tez nie najgorsza,mozna trafic na bardzo fajne i dosc dobrej jakosci.przede wszystkim jest bardzo tanio,i duzo ,duzo lepiej niz w centrach chinskich.

Gość ftghretrtre
to fajnie już się cieszę na ten sklep bede mogła niedrogo ciuszki na synka kupować i pierdoły dla siebie :)

o tak, masz rację, bluzki S są trochę obwisłe ale za 9.99 zł da się wybaczyć :P