Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WyjazdMilosc

Miłość a wyjazd ?

Polecane posty

Gość WyjazdMilosc

Ostatnio kolega zaproponował mi wyjazd do Irlandii, gdyś jest tam szefem w jakieś porządnej restauracji i szukają do pracy. Zarobki dobre, mieszkanie by mi załatwił bez problemu. Czyli brak jakiejkolwiek jazdy w ciemno. Tylko w Polsce...jest dziewczyna którą Kocham, z która chce spędzić resztę życia. Jakoś nie wyobrażam sobie by miało Jej nagle zabraknąć, ale Ona po prostu nie chce jechać na wyspę, przerywać studiów(ma 19lat, dopiero co zaczeła). Pytanie, co wybrać tutaj ? Jechać i wierzyć w miłość przez telefon, skype i odwiedziny na święta czy zostać w Polsce i nie mieć nic, bo tu nie da się mieć "czegoś".

Gość 89rocznik
mialma bardzo odobna sytacjiemmialam jechac do chloaka do londynu,namawial 2 lata,ja ciagle sie wstrzymywalam 2 lata tel sky itd,gdy wkoncu zdecydowalam sie tam ojechac cos nagle niewyalio ,a on nagle ni z tgeo ni zowedy znalazl sobie INNA:( moze gdybym ojechcla do niego te 2 lata wczesniej teraz bylibysmy juz małzenstwem,bo tak mialo byc,miosc na odleglosc niema sil ,zostan lub wyjedzcie razem ,to moje 5 gr do tematu,

Gość 89rocznik
sorki za lit kloot z klawiaturka

wyjedz. Tam się trochę ustatkujesz. Ona skończy studia i ja tam sciągniesz. mój chłopak tak tez planuje bo też się jeszcze uczę a ona wyjeżdża do pracy za granice. Najpierw o tym z nią pogadaj