Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **KOTEK**

NAJWCZESNIEJSZE OBJAWY CIAŻY!!

Polecane posty

Gość **KOTEK**

Witam wszystkie panie...chcialam sie dowiedziec jakie sa objawy ciazy wystepujace kilka dni po zaplodnieniu...bardzo prosze o odpowiedzi..

Gość pojn
Zazwyczaj nie ma objawów zaraz po zajsciu w ciążę. Dopiero póxniej mogą pojawić się nudności, ospałość itp.

Brak okresu ,wrazliwosc piersi,poranne mdlosci,parcie na pecherz,uczucie ciaglego zmeczenia,zawroty glowy,zaparcie..wystepuja po pozytywnym tescie.wczesniej raczej nic sie nie odczowa...

Gość mamuuskka
uwielbiam kawe a nagle kawa mi nie smakowala i to mnie zastanowilo ;)

Gość ja teraz wiem
1. ze dziwne sny, bardzo dziwne, zboczone jakies lub erotyczne, ktorych nigdy nie mialam, potem jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy szukalam czy to z tym zwiazane i okazalo sie ze nie tylko ja tak mialam :) 2. dzwina rzecz: strasznie mnie plecy swedzialy w nocy ;) wiem ze glupie ale mialam tak 1 raz nie ma innej przyczyny (jak zle wyplukana posciel ktora gryzie) czuje ze to przez to choc glupio brzmi :) reszta typowa

Gość Żonka Julka
Ja już wiedziałam po dwóch tygodniach od zapłodnienia ;) Zmiana śluzu- mleczny. Podwyższona temperatura ok 37- zawsze mnie kładło przy takiej temp i czułam sie zle. Nabrzmiałe piersi, bolące przy dotyku. 6 dni przed test pozytywny. Trzeba znać swoje ciało.