Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość theresskaaaaa

jeżeli facet oddaje dziewczynie po twarzy

Polecane posty

Gość theresskaaaaa

to powód do skończenia znajomości??

Gość Zdzisiek od kuz
o kurwa musisz być kurwa albo tamten cham

Gość ony
chyba nie, skoro lubicie sie trzaskac po pyskach wzajemnie to psujecie do siebie :D

Gość theresskaaaaa
uderzyłam kiedyś swojego faceta bo zadał mi ból taki był powód, powtórzyło się to kolejny raz i tez nie wytrzymałam za każdym razem usłyszałam tekst ,ze bije sie po twarzy dziwke i powiedział ,ze jak jeszcze raz to powtórzę to ze mna zerwie wiem ,ze to śmieszne ,ale nie odzywamy sie do siebie ,a ja mam wyrzuty sumienia

Gość theresskaaaaa
ale nie jest tak ,ze kobieta jest słabsza i nie powinien facet oddawac jeśli nawet do takiego czegoś dojdzie??

Gość theresskaaaaa
nie normalna jest dla mnie sytuacja kiedy kobieta uderzy po twarzy mężczyzne ,a ten jej odda

Gość a dla mnie nie normalna jest
sytuacja że kobieta trzaska swojego faceta po ryju niejednokrotnie. niech Cie rzuci.

Gość theresskaaaaa
takim razie kobieta ,która pozwala sobie na złe traktowanie musi być jak posąg i nie mieć uczuć to jest forma obrony tylko dziwi mnie to ,ze druga strona uważa za normalne oddawanie po twarzy czy tam jakies inne reakcje fizyczne

ale wytłumacz mi dokładnie co on Ci zrobił? Bo nie rozumiem sytuacji po prostu... Facet nie powinien oddac Kobiecie ale Kobieta nie powinna traskac swojego po ryju tylko rozmawiac.

Gość theresskaaaaa
rozmowa jest jedynym wyjściem tez tak uważam

Gość theresskaaaaa
cała sytuacja wyszła z glupich zabaw, podczas której mój chłopak co wzbudzi śmiech -ugryzł mnie w brzuch powiedziałam ,zeby przestał bo strasznie mnie zabolało i uszczypałam go w ucho, ten załapał mnie za ręce połozył na kolanie i zaczął bić po tyłku jak małe dziecko po czym zdenerwowana dałam mu po twarzy na koniec ścisnął mnie za ręce i powiedział ze jeżeli jeszcze raz tak zrobie to ze mna zerwie bo po twarzy bije sie tylko dziwke

Gość lililililili
Czyzby milosniczka spankingu...?

sory ale nie zasłużył sobie na liścia i ma racje.

Gość zefirynka83
eeeee jakoś nie rozumiem sytuacji ;/ on ci daje klapsy, a ty mu w twarz? no jakby mnie facet uderzył, to szybko by przestał moim facetem być. Ale, z drugiej strony, ja bym uderzyła tylko za coś bardzo poważnego, aż w sumie nawet przykład mi ciężko dać

moim zdaniem taka laska powinna kontynuowac zwiazek i starac sie nadstawic, co najwyzej, drugi policzek;-))))))

Gość czy w takim razie twoim zdanie
jeżeli facet uderzy lekko kobietę a ona przywali mu z całej siły (w sensie ryje obu beda równo czerwone) to jest ok? W uderzeniu w twarz czy w ogóle gdziekolwiek najgorszy jest nie ból i krzywda fizyczna tylko upokorzenie i brak szacunku, a to boli niezależnie od płci. Jak dla mnie ani nie oddawać, ani nie bić, a jak którys partner przywali to odejść, bo po co byc z kims kto nas nie szanuje?

Gość czy w takim razie twoim zdanie
swoja drogą co to za tekst "po twarzy bije sie tylko dziwke?" :o Burak jakiś

Gość szczukaszczeka
to znaczy, że popiera równouprawnienie :P :classic_cool: