Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka__26

Problem. Oceńcie

Polecane posty

Gość Marcin Podkarpacie
Majka a podunie mu układasz dla mnie tesz to zrobisz?

Gość Marcin Podkarpacie
Majka zrobisz mi ślimaczka z kołderki ?

Gość Drazetka
To musi byc prowokacja- bo az tak ociezała umyslowo byc nie mozesz skoro potrafisz pisac.

Gość świąteczny erotoman
Pokaż Majka cycki, w ten sposób udowodnisz, że śpicie razem. Jak będą brzydkie to wszyscy uwierzą. 😘

Gość Marcin Podkarpacie
już sobie wyobrażam jak leżycie pupkami do siebie ty robisz swojemu chłopakowi renkom a twój brat puszcza ci na plecy słodkie pierdki Majka daj prosze maila chce byc tym chlopakiem

Gość Anony Mouse
Majka__26, czy możesz znaleźć sobie proszę inną piaskownicę? Twoja beznadziejna głupota, albo idiotyczna złośliwość (bo jednak trudno uwierzyć, że sytuacja jest prawdziwa) szokują. Kilkanaście razy powyżej masz napisane, co zrobić. Brat ma spać na materacu, albo wyp..dalać. Jeśli powie rodzicom, to nawet lepiej, będziesz miała spokój z głowy z tłumaczeniem, że jesteś dorosła i seks należy ci się jak psu buda.

Gość @marcin z podkarpacia
twoja pisanina jest wodą na mój młyn dawno się tak nie uśmiałam.

Gość Marcin Podkarpacie
No i uciekła moja Majeczka podunia, majka tzytzuszki wrzuć na kafe i nie czytaj że robisz prowo wierze ci kochanie jak pokażesz tzipke to zostane twoim chlopakiem i nawet po stupkach twojego braciszka pogilam w ramach dobrej zabawy przed snem.

Gość W pomarańczowym mi do twarzy
Dyskusja z autorką nie ma jak widać najmniejszego sensu. Chce porad, ale ich nie słucha - bo przecież !!26latka!!!! boi się, że braciszek nagada rodzicom, jak to go siostra traktuje i go wywala na podłogę, ponieważ przyjezdza do niej facet...aha, ale przeciez w tym wieku w ogóle pewnie chłopaka mieć nie powinna, broń boże spać z nim w jednym łóżku więc o zgrozo - jeszcze się o tym rodzice dodatkowo dowiedzą i będzie wielka draka ;] No i jak tu się można nie śmiać? Z jednej strony fajnie, że się temat utrzymuje bo kolejne dawki śmiechu za darmo :))

Gość Milek_666
Normalnie chyba Wam kurna kupię wersalkę za stówę na allegro, bo sytuacja chora na maksa... albo dam moje łóżko polowe dla gości (które jest warte pewnie 30zł). A jak jeszcze macie tę stancję gdzieś na Krzykach, to ją własnoręcznie dostarczę, żeby Cię popukać w czoło... Patologia - wtf :/ Wynajmijcie coś większego, albo to brat idzie na podłogę (skoro nie pracuje, to się chyba nie dorzuca), a nie robi jazdy. Ogólnie na codzień nie do pomyślenia dla mnie, żeby rodzeństwo spało na jednym wyrze w tym wieku (i zakładam, że to nie jest 'King Size Bed'). I nie przesadzaj z cenami najmu, bo można we Wrocku fajne okazje wyłapać.

Gość aż sie wierzyć nie chce
że takie rzeczy się dzieją. i co? Kopnął Cie w końcu w dupsko ten chłopak?

Twój chłoptaś tylko chce dymać, więc uważam, że nie jest dobrym materiałem i kiepsko rokuje na przyszłość. :)

Gość czy gdyby chciał dymać
przy świadkach to byłby dobrym materiałem na męża?

Gość Majka__26
Mirek wchodzi mi do wanny

Gość Nie wierzę.....
poprostu nie chce mi sie wierzyć

Gość słyszałam o podobmym przypadku
Tyle, że facet był mądrzejszy i kopnął w tyłek lubą i braciszka

Gość ciemnogród
ciekawe jak się akcja dalej potoczyła

Gość Majka__26
no niestety, a może to i dobrze - rozstałam się z chłopakiem :D nie potrafił mnie zrozumiec