Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Od roku

Co oznacza plamienie i ból w srodku cyklu

Polecane posty

Dodam ze staram się o dziecko i to właśnie od roku, w tym cyklu zrobiłam juz kilka testów i to tych najczulszych za każdym razem widze jasą i bladą druga kreskę, ale bol jest jak na miesiączkę. Wiem że wyslecie mnie do ginekologa ale juz mam to za sobą, mam zrobione wszystkie badania, monitoringi cykli, wszystko jest ok, a mimo to nie moge zajść. Zawsze po owulacji boli mnie brzuch i tak jest juz do okresu, tyle ze teraz mialam jeszcze krótkie plamienie, pozostał mi tylko ból brzucha

Gość pewnie to od
owulacji

Gość dumna jak nigdy :D
moze byc to plamienie przy zagnieżdżaniu sie zarodka wiec moze być to duzy plus ale wiesz moze tez to oznaczać cos nie dobrego wiec lekarz albo test rozwiąże moje i twoje gdybania za jakies 14 dni

Rozumiem tylko ze owulację miałam 11 dni temu, potwierdziłam testami i monitoringiem cyklu, badałam tez progesteron miałam 16,09 w 7 dniu po owulacji wiec ok, ale ja mam tak co miesiąc juz od kilku miesiący. Mam owulację i to potwierdzoną przez lekarza ale po bólu owulacyjnym od razu pojawia się ból jajników i ból brzucha jak na miesiaczke i trwa właśnie do dnia okresu

Gość pewnie to od
po pierwsze to nie powiedziane że zawsze w każdym cyklu ma być dokładnie tak samo. Z własnego doświadczenia: 1.miałam kiedyś o prawie 1,5 tyg. wcześniej okres i do tego skąpy więc wg kafeteryjnych standardów to powinnam test robić bo to pewnie ciąża. Ale nie byłam w ciązy -ot zaburzenie i tyle. 2. w pierwszym cyklu starania od ciążę od połowy cyklu jak NIGDY wcześniej miałam ból piersi aż do praktycznie końca. I co i nic. To nie była ciąża -okres naszedł co do dnia. A w cyklu w którym zaszłam nie miałam ŻADNYCH objawów wskazujących na to że doszło do zapłodnienia i że to ciąża. Krótko mówiąc jak widać wszystko jest względne -czekaj do okresu i gdy nie nadejdzie zrób test.

Gość pewnie to od
ile ci zostało do okresu?