Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama spodziewająca się dziecka

Imię dla chłopca Grzegorz

Polecane posty

Co sądzicie o imieniu Grzegorz? Czy wierzycie w charakterystyki imion? Czy będzie pasowało do krótkiego nazwiska w którym już występuje "rz" ale się z nim nie rymuje?

Gość dumna jak nigdy :D
dla mnie imie bardzo ładne bo sama tak mysłałam zeby dać kiedyś synowi wiec Grześ super ale nie sugeruj sie za bardzo co myslą ludzie bo bedziesz miec i zwolleników i przeciwników jesli nie gryzie sie z nazwiskiem i tobie sie podoba to tak nazwij potomka

Wcześniej myśleliśmy o Wojtusiu ale jest zbyt popularne i nie chce, żeby co 3 dziecko miało na imię jak mój syn. Inne imiona były dość wymyślne ale nie chcemy być na siłę orginalni.

wojtków i szymków jest teraz od zawalenia a Grześ jest ładnym i normalnym imieniem

Gość czerwona_porzeczka
Podoba mi się. Choć nie najbardziej na świecie.

messol cos chyba w tym jest bo ja też :D

Gość ladne, cieple i meskie imie
i pasuje dla malucha i dla nastolatka i dla doroslego mezczyzny.

Gość cbjk
GRZES ladne imie , ale wole SZYMON; MATEUSZ;MAREK ;JAN;LUKASZ

Gość mnie się nie podoba
ale nie mnie ma się podobać tylko rodzicom dziecka, któremu to imię będzie nadane nie sugeruj się opinią innych, nie warto;)

Dziękuję za pomoc od wielu lat podoba mi się to imię i nikt ze znajomych ani rodziny nie ma tak na imię. Uwielbiam wiersz "O Grzesiu kłamczuchu i jego cioci" po prostu pasuje do naszej rodzinki ;)

Idzie Grześ przez wieś worek piasku niesie a przez dziurkę, piasek ciurkiem sypie się za Grzesiem .... itd mi się bardzo podoba, bo nie takie oklepane dla połowy podwórka...

Witam Mój synek ma na imię Grzegorz, na co dzień Grześ. Ma teraz 2,5 roku i jeszcze nie spotkałam do tej pory malucha o tym imieniu. Było moim wymarzonym imieniem dla chłopca, mimo, iż nie planowałam dzieci ;) Powiem tak: Grzesie są przekochane! :)

Bardzo chciałam dać tak synkowi na imię ale niestety,mąż przypomniał,że ja miałam decydować jeśli urodzi nam się córka;) Ładne imię

Gość zielone oczczka
ja tez uwazam ze imie jest ok:) w moim bloku mieszkal kiedys taki Grzes ,ktory mial zdrowo rabnieta matke.i on zawsze biedny dzwigal wielkie torby z zakupami (wielkie jak na 6 latka) i to musial je wniesc na 4 pietro.pomijam fakt ze zajmowalo mu to ok 30 min ,ale wszyscy sie z Grzesia smiali ze ma coraz dluzsze rece od tego dzwigania:D ale byl naprawde bardzo fajny. kiedys do sasiadki myjacej klatke schodowa ,idac z tymi ciezkimi zakupami powiedzial "pani,ale ty masz dupee ":) miala naprawde ogromna :D:D:D

Gość klarrrrra
A co sądzicie o imieniu Marcin ?

Gość wokandgo
ladne imie