Zośka_ 0 Napisano Październik 31, 2011 postanowilam zalozyc swoj wlasny temat, poniewaz juz duzo tutaj tego jest i chce miec swoj wlasny :) waze 76kg, mam 168cm narazie jem same owoce i warzywa, do tego czarny chleb ale nic nie chudne, chce sprobowac z dukanem kuplam niedawno ksiazke, przeczytalam, w inetrnecie znalazlam jedna fajna stronke z przepisami i chce ruszyc moze za 2 dni :) az zjem wszystko z lodowki bo zal wyrzucic :( kto sie dolacza? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zośka_ 0 Napisano Październik 31, 2011 nikt sie nie przylacza? dobrze byloby jakbysmy razem chudly, w grupie zawsze razniej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zośka_ 0 Napisano Październik 31, 2011 haha na dziko :D dobre ale ja nie robie tego dzisiaj, mam jeszcze jablka, chleb i marchewki w domu, jakis ser zolty chce to zjesc bo nie mam w zwyczaju wyrzucac jedzenia :( ostatnio wyrzucilam mieso, udka z kurczaka bo byly do 28i zaczely sie psuc :( ja bym chciala rozpoczac w srode, dzisiaj i jutro psychicznie przygotowanie, zakupy, itp i od srody jedziemy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
campari34 0 Napisano Październik 31, 2011 tyle się czyta mówi że dukan nie zdrowy a ta dalej dukan i dukan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zośka_ 0 Napisano Październik 31, 2011 campari - kazda dieta niesie ze soba ryzyko ograniczasz jedzenie, a organizm potrzebuje wszystkiego na dukanie sa zasady, duzo wody, itp jak ktos nie pije albo robi 20dni bialkowych to nie dziwie sie ze pozniej sa omdlenia itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
campari34 0 Napisano Październik 31, 2011 Zośka_ tu nie o omdlenie chodzi a o zniszczone nerki po tej diecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zośka_ 0 Napisano Październik 31, 2011 campari - ale dukan ostrzega przed tym dlatego trzeba pic duzo plynow ja sie nie boje, zreszta nie zamierzam niewiadomo ile chudnac i nie chce robic jej przez cale zycie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość panikula Napisano Październik 31, 2011 wiesz co, wczoraj zaczęłam dukana, a dzisiaj zastanawiam się czy nie iść zjeść bułeczki z serkiem jajkiem i majonzem a do tego parówki. Zawsze uwielbiałam serek wiejski ( jem go na kanpakch codziennie od jakich 7 lat :D ) tak samo jak i jajka.wczoraj w pierwszym dniu diety zjadlam wlasnie jajecznice, serek wiejski i pilam jakiegos shake z mleka i twarozku i wiesz co?? dzisiaj jak mysle ze mam to jesc jest mi poprostu NIEDOBRZE ! mam przygotowane niby piersi z kurczaka na obiad,ale mysle,ze zaraz to oleje.Jak przeczytalam jak wygląda faza stabilizacji to w ogole mi się odechciało...planowałam zrzucić 10kg, ale jak mysle ze potem 100dni mam jesc takie badziewie ...no ale Tobie zycze powodzenia :D ja jeszcze sie waham :P haha szkoda mi poprostu tego wczorajszegp dnia ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach