Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helowinn

hellowin kretynizm Polaków

Polecane posty

Gość helowinn

jak w temacie , to swieto i co sie obecnie dzieje pokazuje wyraznie jaki mamy naród

Gość moherowym sztywniasom
juz dziekujeme :classic_cool:

Gość adelllle
fajna zabawa, po co zatruwać zabawę złością? I tak mało pozytywów a życie coraz trudniejsze

Gość znawcanieprzyzwoity
gusła i fascynacja śmiercią prosto z ameryki... ile jeszcze tego gówna zaakceptujecie?? ale to takie amerykanskie :p

przeciez kazdy moze miec swoje zdanie na ten temat, nie chcesz nie obchodzisz ale nie zatruwaj zycia innym :o

Gość znawcanieprzyzwoity
co to znaczy, nie zatruwać życia innym??

swoją marną pierdolizną

Gość cOOle w kolarkach
09:21 [zgłoś do usunięcia] moherowym sztywniasom juz dziekujeme potwierdzame🖐️;):classic_cool:

Gość Japppaaaaaaaa!
Przecież to zabawa dla malych dzieci :D nie dla dorosłych wiec nie wiem o co taki bulwers:D

Gość znawcanieprzyzwoity
moherowym sztywniasom swoją marną pie**olizną zatruwwsz swoją niechęcia do osmiennego rsanowiska każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, dlaczego uważasz ze to zatruwanie??

Gość znawcanieprzyzwoity
Quis leget haec? zapomniałeś o rosole po mszy niedzielnej ;)

Gość cOOle w kolarkach
i koniecznie ryba zamiast mięsa w piątek 🖐️;):classic_cool:

polska od zawsze była pawiem i papuga narodów np w Rosji śpiewają po rosyjsku a nie po angielsku tak jak u nas

Halloween zawsze kojarzylo mi sie z krajami anglojezycznymi.. wiadomo USA na czele, ale jeszcze rok temu mieszkałąm w Irlandii i tam tez sie milo patrzylo na ten dzien, sama nawet wziełam w nim udział chociaz wpierw byłam przeciwna, wiadomo nie latałam po sasiadach z psikusami bo na to jestem za stara, ale fajnie sie bylo w cos tam przebrac i ze znadomymi pojsc sie pobawic, natomiast w Polsce obserwujac ludzi poprzebieranych za włąsciwie cholera wie co to nie czulam takiego zapału.

zielona wyspa, ale to już Twój problem. widocznie towarzystwo nie te, skoro tam umiałaś sie bawić

Gość VampirBloody
Ta, ponieważ moderatorka mnie zablokowała jestem pomarańczowa :) Odnośnie Halloween ( a nie hellowin) to był post pare dni temu. Proponuję autorowi poczytać sobie historię. Halloween to nic złego i nie ma to nic wspólnego z wiarą. A tak swoją drogą, to "Zaduszki" wzięły się z pogańskich świąt:):) Nic nie ma w tym złego, że dzieciaki się bawią, a wszystkie polskie tradycje wywodzą się z pogaństwa. Z resztą... jak ktoś woli smucić się całe życie i nie uznawać żadnych fajnych dni na zabawy, to współczuję takiego życia...

Gość VampirBloody
Generalnie to mam dosyc wypowiedzi babć w różowych płukankach na głowie, idących do kościoła w niedzielę i w każdy inny dień, a potem chodzą, grzeszą i plotkują na każdego a mają się za świętoszki, ja takim nigdy miejsca w autopku nie ustępuję :P:P

Gość VampirBloody
nie wiem, najpierw się jakis debil pod mnie - prawdziwego Vampira - podszywał, a potem mnie moderatorka zablokowała, bo jej pojechałam, ale miałam rację, kurcze, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, aż mi się kieł nadłamał

Gość Oczywiście że
to niby święto i następne przemycone z USA-walentynki służą głównie marketingowi.Generalnie święta wynikają z narodowych tradycji.U nas nawet starają się zakorzenić święto św.Patryka i to z niemałym powodzeniem.Oczywiście ,najlepiej jest świętować cały rok.

Tam sie bawiłam z Irlandczykami, a tu w Pl w ogole w tym nie uczestniczyłam ,nawet mi do glowy to nie przyszlo. Wiec o towarzystwo tu nie chodzi. Chodzi o to ze to poprostu do nas nie pasuje.

Gość VampirBloody
TA, BO DO NAS PASUJE NAJLEPIEJ CONIEDZIELNA MSZA, STYPA, ZADUSZKI I ŻAŁOWANIE CAŁE ŻYCIE ZA GRZECHY,.... CO ZA BZDURA, POLACY POWINNI WIĘCEJ SIĘ BAWIĆ

Gość VampirBloody
baba jaga