Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaguifghhj

oto co ludzie robią by pozyskać futro od zwierząt:(Zastanówcie się zanim kupicie

Polecane posty

Gość zalamanaguifghhj

Zastanówcie się zanim kupicie prawdziwe futro. Nie ma co tu dużo mówić, ludzie włączcie współczucie, włączcie swą moralność.. Prześlijcie to tym, którzy zaciekle bronią swego i co roku kupują nowe futra ... Może ktoś dzięki temu zrezygnuje z takich zakupów http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oxVwsA2MLWA&has_verified=1

Gość AngelinaWien
Omg. Straszne

Gość VampirBloody
Dokładnie, działam w Fundacji dla Zwierząt. Futra to coś obrzydliwego. Ja mam ze 3 sztuczne i są równie piękne jak te prawdziwe

Gość Aneta 23 lata
mam pytanie a kurtka z prawdziwej skóry też jest w taki sposób pozyskiwana jak futra tzn. zwierzątka teżź cierpią?

Gość VampirBloody
skóra najlepiej schodzi z żywego zwierzaka... nawet butów skórzanych nie noszę...

Gość Glos pomaranczy
No coz nie oszukujmy sie- osoby ktorych nie stac na luksus jakim jest futro, musza sie jakos pocieszac. Ze to nie "humanitarne" i "obrzydliwe". Prawda jest taka ze tylko wyzsza kasta nosi futra czego nie mozecie zniesc.

Gość skąd wiecie ze skróra najlepie
schodzi z żywego zwierzaka? zapewniam was, że nie ma różnicy między świeżo ubitym, a żywym

Gość week of view
o masakra i to doslownie. jak tak kur.wa mozna??????

Glos pomaranczy wierz mi lalciu , ze stac mnie na to aby caly swój dom urzadzić w futrze , ubrac siebie od stóp do głow w futro i jeszcze kilka znajomych także gówno prawda , że tylko osoby których nie stać wypowiadają sie w tej kwestii , iż to niehumanitarne i podłe tyle w temacie.

Gość Glos pomaranczy
Po jezyku jakim sie poslugujesz widac ze twoja mtaka byla pewnie jakas pomywacza, albo sprzataczka w domach ludzi lepszych od siebie. Wiec zamilknij i nie zabieraj glosu w sprawach w ktorych sie nie znasz prostaczko

Gość nrj4bt4h3bth45bt43
zamknij morde głos pomarańczy tania prowokatorko a ty blondyneczka nie karm trolla bo o tu mu chodzi kasta czy nie kasta niezaleznie od pieniedzy nie powinno sie kupować tych futer... ja nie jem nawet humanitarnie zabitego mięsa bo po prostu nie wiem jak można jeść coś co żyło, miało nogi, płetwy, skrzydła tak samo nie wiem jak sie można ubrać w zwierzątko :( tam gdzie płyneła jego krew ;(

Gość nrj4bt4h3bth45bt43
sory nie blondyneczka a malutka w szpileczkach :o

Gość VampirBloody
mam nadzieje, że kiedys sciagnal na zywca skore z tego, kto nosił zwierzeta i mam nadzieje ze wszystko będzie czuł

Gość Glos pomaranczy
Zwierzeta sa po oto aby sluzyc ludziom a nie na odwrot. Widze ze w temacie juz pojawil sie zalew chamstwa i wulgarnosci. Ide w zwiazku z tym. Z gorszymi od siebie nie warto rozmawiac

Gość VampirBloody
ALE NIKT NIE MOWIL, ZE TRZEBA JE NOSIC I ZABIJAC, ONE BYLY TU PIERWSZE A TO MY DOLACZYLISMY

Gość Ciocia Yadzia cool
nie jestesmy gorsi, po prostu nas ponosi a Ty nie masz uczuć wyższych i empatii... ja chyba nigdy nie miałam nic ze skóry czy futra, moja mama miała karakuły co wygladały dziwacznie, były cięzkie, śmierdziały...nie wiedziałam na uj ludziom te futra....ludzie to ludzie a nie niedzwiedzie :o sama nie napalam sie na skórzane buty ani torebki, są bardzo fajne materiały z których można mieć cały strój +dodatki i które to ubrania nie beda mi przypominały o cudzym cierpieniu

Gość ale skórzane buty są najlepsze
i najzdrowsze pierwotnie ludzie ubierali się właśnie w skóry zjedzonych zwierząt. dlatego np dla mnie skóra ze zwierząt, które i tak normalnie zjadam jest ok - np świńska czy futerko z królika

Gość ja noszę buty ze skóry
i nie zamienię ich na inne dziękuję za uwagę, miłego dnia

Gość Barbarra14444444
VampirBloody czytam te twoje teksty, zabierasz glos w prawie kazdym temacie i musze ci oswiadczyc iz dawno nie czytalam takich bredni i bzdur jakie wypisujesz :-O