Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczonnaa987

Chce zeby bylo mu dobrze, ale nie wiem jak !

Polecane posty

a wiec tak, jestem z chlopakiem, chce zeby bylo mu dobrze nie wiem jak sprawic by przez moj dotyk jego penisa doszedl... ogolne pojecia wiem ruchy w gore dol... ale chce wiedziec wiecej szczegolow. skupic sie na dole czlonka? u gory przy napletku? jak dlugo mam tak robic? i skad wiem ze sprawia mu to przyjemnosc? czy kolistymi ruchami kciuka napletkiem sie baiwc? czy jadra masowac?no nie wiem tego... prosze o opinie, i moze jakies KONKRETNE wypowiedzi Panow? co im sprawia przyjemnosc? i jak dochodza?

Gość lolek88000
Moze ty za szybko zabierasz sie za jego penisa Moze on woli powolutku Kizi mizi i te sprawy :D

a gdzie jest wezidelko? nie wiem... zaczynam poruszac reka i nie odczuwam zeby mu sie to podobalo.. i mysle ze moze ja cos zle robie? poprostu chce zeby mu bylo dobrze, bez loda bez seksu tylko reka tylko nie wiem jak;/

Gość Orto Graf
Z tego co piszesz wnioskuję że powinnaś się raczej zabrać za książki a nie za penisa.

Gość wójekstaryhuejk
no niestety nikt ci nie powie dokładnie facet na pewno musi z początku być delikatnie podniecany z czasem zacznie cieknąć z niego to znak że trzeba szybciej i trochę spontanicznie nikt nielubi maszynę do szarpania w jednym rytmie raczej trzeba po jego oznakach wyczuć kiedy zmieniać tępo ku mocniejszym ruchom i nagle najdelikatniej jak juz dochodzi i odpocząć i w koło aż tryśnie od chuchnięcia

Gość wójekstaryhuejk
no niestety nikt ci nie powie dokładnie facet na pewno musi z początku być delikatnie podniecany z czasem zacznie cieknąć z niego to znak że trzeba szybciej i trochę spontanicznie nikt nielubi maszynę do szarpania w jednym rytmie raczej trzeba po jego oznakach wyczuć kiedy zmieniać tępo ku mocniejszym ruchom i nagle najdelikatniej jak juz dochodzi i odpocząć i w koło aż tryśnie od chuchnięcia

Gość wójekstaryhuejk
no niestety nikt ci nie powie dokładnie facet na pewno musi z początku być delikatnie podniecany z czasem zacznie cieknąć z niego to znak że trzeba szybciej i trochę spontanicznie nikt nielubi maszynę do szarpania w jednym rytmie raczej trzeba po jego oznakach wyczuć kiedy zmieniać tępo ku mocniejszym ruchom i nagle najdelikatniej jak juz dochodzi i odpocząć i w koło aż tryśnie od chuchnięcia i kobiete można doprowadzić do szczytowania faceta nie można tylko tak delikatnie żeby wiele razy

Gość Orto Graf
Zacznie z niego cieknąć????? Człowieku udaj się do lekarza. Najlepiej do dwóch - 1 kontaktu i psychiatry.

Gość dojrzała40
Poczytaj http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,107880,3599487.html a następnym razem kiedy będziecie się pieścić pocałuj go namiętnie w usta i wyszeptaj do ucha -weź moją dłoń i pokaż mi jak Ci sprawic przyjemność naucz mnie dotyku który sprawi że twoje ciało będzie drżało z rozkoszy powodzenia życzę :-)