Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokoszka rozkoszka

związek a priorytetem seks.

Polecane posty

Gość kokoszka rozkoszka

wpadliśmy na pomysł,żeby współżyć ze sobą , nie kochamy się nawzajem ale lubimy, oboje jesteśmy bez pary, pragniemy seksu i w chwilach nudy po prostu pobawić się ze sobą. co myślicie o takim układzie ? czy ktoś już był w takim układzie ? czy to niemoralne ? wszystko co dotyczące takiego układu a co o nim myslicie prosiłabym żebyście tutaj zamieszczali :D ja uważam,że jeśli coś nie jest wbrew własnej woli, nikogo nie rani, to można sobie na to pozwolić.

Gość kokoszka rozkoszka
po 20. poza tym samotne wieczory też można czasem wypełnić z korzyścią dla nas obu. no nie wiem, czekam chyba na jakieś opinie i wgl co wy o tym sądzicie, zawsze dobrze to wiedzieć jak odbierają takie coś inni ludkowie :))

Gość babysadurne
kolezanka byla w takim ukladzie. ale sex ja przywiazal do niego. a jego do niej nie. i miala problem. wyszla pokaleczona bardzo z tej znajomosci.

Gość grotek
za duże ryzyko emocjonalne. Nie poszłabym na to.

Gość A co powiesz o 30 latku
gardzę takimi ludźmi

Gość kokoszka rozkoszka
ok dzięki :) ja z kolei nie umiem pokochać nikogo (od 6 lat!), on w zasadzie też , także stad taki pomysł,hm...

Gość grotek
masz 20lat i od 6 nie jestes w stanie nikogo pokochac?? Zabawne :)

Gość kukurukukuru
ja z kolei nie umiem pokochać nikogo (od 6 lat!)," czyli juz w 14 lat bylas nieziemsko zakochana i pierdolilas sie z facetami:D

mam kolezanka, ktora umowila sie z facetem na niezobowiazujacy sex. kilka spotkam i sa razem :P planuja przyszlosc. tak uklad --to nie dla mnie- zeby pojsc z kims do lozka musze kochac i byc kochana. jesli wam to nie przeszkadza --bardzo prosze--wszystko jest dla ludzi :)

Gość kokoszka rozkoszka
nie, ale myślę,że wtedy się zakochałam po uszy. teraz nikt nie wzbudza we mnie tylu emocji (ani jakichkolwiek) wtedy co 6 lat temu. z tym,że wtedy to były szczenięce miłości, teraz mam 20 lat, robi się coraz powazniej, jest innego rodzaju miłość ,która spotyka 20latki. a ja nie kocham nikogo. ale co ja wam będę tłumaczyć, zawszse się znajdzie ktoś kto obsmaruje autora na całego :D

Gość grotek
skoro nikogo nie kochasz to po co chcesz sie wiazac na seks? Rozumiem, ze jestes dziewica skoro do tej pory ani razu sie nie zakochalas ( nie liczac tej szczenięcej miłości w wieku lat 16)?

Ona za nim ma miłość

Gość kokoszka rozkoszka
tak dziewica,zapomniałam dodać, pewnie to istotny szczegół,który pominęłam. on prawiczek. hm, brak mi seksu, cielesności,dotyku z drugim człowiekiem. po drugie, brak mi miłości, wiadomo ... 2 sprzeczności, lecz presja czasu mnie dotyka, moje narządy rozrodcze już eksplodują, moja psychika również bo pragnę by mnie ktoś kochał a ja jego. tak, już ktoś mnie kocha ale ja tego kogoś nie. ciężko znaleźć kogoś dla siebie, zwykle wszyscy odpowiedni dla mnie zajęci... a seks ? chętnie się zabawię, tracę młodość, może nie będzie taka zmarnowana do końca ...

Chcesz się zniszczyć ?

Gość ziellonkss
Ja nie mam nic przeciwko, póki dwoje takich ludzi jest dla siebie na wyłączność. Bo jak nagle któremuś przychodzi do głowy, żeby sypiać też z innymi, to się sprawa komplikuje trochę. No i jest jeszcze taki problem, że żadna antykoncepcja nie jest 100 procentowa... No ale jest ryzyko, jest zabawia.