Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezradna ona

gorący, grzejący, wyłączający się laptop

Polecane posty

Gość bezradna ona

mój laptop ciągle się okropnie grzeje, az parzy, jak się go dotknie. bardzo często wyłącza się sam. własnie ściągnełam program, który pokazuje temperatury i.. nie uwierzycie! :/ oto one: http://imageshack.us/photo/my-images/18/temperatury.jpg/ co ja mam zrobić z tym laptopem??? nie wiem skąd w wynikach wzięło się toshiba, ponieważ mam laptopa hp

Gość bezradna ona
dziękuje za odpowiedzi.. chyba oddam do czyszczenia tym, którzy się na tym znają, bo ja kompletna noga jestem w tej dziedzinie i nie chce nic zepsuć.. o podkładce też myślałam, ale nie wiem czy kupić lepszą, droższą czy jakaś zwykła też będzie ok?

Nic nie zepsujesz, ten wylot jest na samym wierzchu, nawet nie musisz go wykręcać, weź patyczki do uszu i przeczyść, wystarczy, że odkręcisz obudowę, nie bój się nic się nie stanie. W serwisie wezmą od ciebie tyle kasy, że głowa mała

Nie zawsze jest na wierzchu. I nie zawsze kurzu jest tyle co na patyczku tylko ogromne "koty" w środku dosłownie oblepiające całe chłodzenie. Laptopy przyciągają kurz jak szalone. Warto dać te 100zł za profesjonalne czyszczenie i mieć spokój.

mój HP ma tak od nowości, więc na pewno nie ejst to kwestia zabrudzenia. Też się wyłącza. Kupiłam podkładkę chłodzącą za 15zł i jakoś działa. Ponoć niektóre modele HP takie są i nic na to nie poradzisz, jedyne co to możesz reklamować

Hehe, mój jest na bieżąco czyszczony więc wystarczy patyczek:P Ja tam mam naturę majsterklepki i wolę sama pogrzebać niż płacić komuś, żeby dotykał swoimi łapami mojego słoneczka:D

Gość bezradna ona
kobieta podwójna - mój hp niestety też ma tak od nowości :( na gwarancji był już 2 albo 3 razy i za każdym razem przez pewien czas było ok, niestety później znowu to samo.. gwarancja jednak juz się skończyła

Gość bezradna ona
ok, dziękuję wam wszystkim za porady 😘 wyczyszczę go lub oddam do czyszczenia i mam nadzieję, że bedzie ok :) no i zamówię tą podkładkę chłodzącą ;)