Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzycielkaa18

Samotna i smutna

Polecane posty

Gość Marzycielkaa18

Mam mało znajomych, nie mam z kim wyjść. Jestem taka samotna...chciałabym mieć chłopaka, ale jestem bardzo nieśmiała...gdzie moge go szukać, jak szybko go znaleźć?

Gość Marzycielkaa18
bo już mi sie nie chce czekać...

poczekaj. milosc sama przychodzi nie szukaj chlopaka na przymus bo to zadna milosc. na wszystko przychodzi czas a co do znajomych to nie martw sie bo tez ich nie mam. czasami tylko mam kontakt z mama z siostra i nic wiecej jestem rowniez samotna ale nie boli mnie to bardzo. tak jest nawet lepiej./

Gość Marzycielkaa18
Bo wszyscy maja kogos, ja tez bym chciala. Mam dosc bycia samotna. Chce kogos kochac i byc kochaną.

ja mam lat 18. mam mezczyzne niedlugo zostanie moim mezem ale nie spiesz sie jak ja. na twoim miejscu czasami bym sie nawet cieszyla ze jestes sama bo jak bedziesz miala kogos tak bliskiego pklocicie sie a pozniej sama zadasz sobie pytanie..po co mi to bylo?? bylo tak fajnie jak bylam sama. zadnych ograniczen pbawic sie bylo mozna itd

Gość mała MEGI włochy
ja mam 22 lata 2 zmiarnowane szanse i tez jestem sama,czasem mysle ze tak juz bedzie ,jesli tak to trudno zaadotuje sobie dziecko i jemu dam wszystko:)