Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aloneforever

Jak pozbyc sie odrostow?

Polecane posty

Gość aloneforever

Witajcie dziewczyny. Mam problem z odrostami. Otoz pare miesiecy temu rozjasnilam sobie moj blond i wlosy wyszly mi od gory prawie biale. Teraz zaczyna mi odrastac moj kolor i efekt jest katastrofalny. U gory ciemne, na dole jasne. Wyglada to okropnie. Chcialabym pofarbowac wlosy na kolor odrostow, tam zeby na calej dlugosci byl jeden kolor, a nie tak jak teraz dwa. Prosze o rady, czego mam uzyc :farby, szamponetki ( na moich wlosach trzyma baaaardzo dlugo i sie praktycznie nie zmywa) czy moze henny? Albo czegos innego?

Gość zdrowe,
jak masz bardzo jasne wlosy to bedzie ciezko, bo farba nie bedzie miala czego sie "chwycić" i szybko bedzie sie wyplukiwac, wiec zabieg pewnie powtorzysz. i tu jest tez obawa przed tym, ze wyjdą zielone. jaki masz kolor odrostów? jak nie chcesz isc do fryzjera to kombinuj sama \.zadna szamponetka tu nie da rady, musisz zafarbowac farbą.

Gość rgtfrshyer
ombre hair? Sprobuj dac ciemniejsza farbe na odrosty i kawalek tych bardzo jasnych a otrzymasz ombre hair:) za jakis czas mozesz sciac jak Ci odrosnie troche i pomalowac calosc na podobny kolor