Julita0302 0 Napisano Październik 31, 2011 Czy płyn który pojawia się przed wytryskiem jest szkodliwy? Czy można zajść w ciążę jeśli do wytrysku doszło na zewnątrz a kontakt z kobietą miał tylko ten płyn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zakłopotana2 0 Napisano Październik 31, 2011 Ogolem to jest to nie możliwe bo w tym płynie nie ma plemników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabciaaaaa 0 Napisano Październik 31, 2011 Julita0302 raczej nie możliwe są tam ponoć małe ilości plemników ale nie są zdolne do zapłodnienia. Witam Was dziewczyny dawno mnie tutaj nie było Mam takie pytanie jeżeli ostatni stosunek miałam 16.10 i po tym dostałam okres 20.10 był obfity, co 1,5 godziny musiałam zmieniać podpaskę trwał 4-5 dni. Mam się co martwić?? Stosunki nie były do końca we mnie tylko poza mną.A miałam stosunki najpierw jeden a później gdzieś za 30 minut czy za godzinę następny. Ale nie było końca we mnie tylko poza mną. Piersi mnie bolą i brzuch trochę czasami. żabciaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zakłopotana2 0 Napisano Październik 31, 2011 Zdaje mi sie że to jest nie możliwe...Chociasz stosunki przerywane nie chronią100% przed ciąza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabciaaaaa 0 Napisano Październik 31, 2011 Zakłopotana2 Bo miałam obfity okres i leciała krew. Dostałam okres szybciej bo w 30 dniu cyklu a zawsze dostawałam 34 czy 35 dnia. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Do tej pory nic cie było po takich stosunkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zakłopotana2 0 Napisano Październik 31, 2011 Ale jak dostałaś okres to nie masz co sie martwić...Ja na stosunku przerywanym żyłam przez miesiac i w ciaży nie byłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabciaaaaa 0 Napisano Październik 31, 2011 Zakłopotana2 Dzięki Ci za te słowa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zakłopotana2 0 Napisano Październik 31, 2011 A okres ci sie juz skonczył?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabciaaaaa 0 Napisano Październik 31, 2011 Zakłopotana2 tak tak dostałam 20.10 okres i trwał 4-5 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zakłopotana2 0 Napisano Październik 31, 2011 Ooo to napewno jest wszystko oki...nieraz takie miesiaczki sie zdarzaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabciaaaaa 0 Napisano Październik 31, 2011 zakłopotana2 Dzięki:):) Ci:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zakłopotana2 0 Napisano Październik 31, 2011 Prosze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julita0302 0 Napisano Listopad 2, 2011 aha to może wszystko będzie dobrze bo właściwie to zdarzyło mi się to pierwszy raz od roku. dziękuje za info ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach