Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gvhbjnmk

prosze o porade ! chodzi o spotkanie z osoba z internetu!!

Polecane posty

Gość gvhbjnmk

ma 20 lat.. jego miejscowosc leży blisko mojej miejscowosci..napisal do mnie na naszej klasie,po dwóch latach nie rozmawiania ze sobą..chłopak jest bardzo przystojny,laski do niego piszą jak zwariowane,a on poprosił moje gg i chce sie dzisiaj ze mną spotkac po jednej rozmowie,po dwóch latach braku kontaktu..nie jestem brzydką dziewczyną,raczej przeciętną,i torche mnie to zdziwiło,ze chce sie spotkac auratnie ze mną..do tego zapytał sie czy jak sie spotkamy to dostanie buziaka w usta... nie mam w ogóle pojecia co o tym myśleć..nie znam go w ogóle,tyle co tam kiedys ze soba popisalismy,ale on chce sie poznać,ale boje sie zeby mi krzywdy nie zrobił..

Gość Przystojniak z eNKeja
Nic Ci złego nie zrobię, najwyżej dobrze :classic_cool: 👄

Gość olej go
jak chlopak odrazu proponuje Ci takie rzeczy to jest babiarzem bezwstydnym ktory uwaza sie za niewiadomo kogo, nie radze Ci sie z nim spotykac , za pare dni juz bedzie mial dziewczyne zobaczysz

Gość gvhbjnmk
a myślicie,ze nie ma raczej żadnego zagrożenia z jego strony? w sumie mamy wspólnych znajomych i wrazie co to by miał klopoty.. Do olej go: ja sobie nawet nie będę sobie robić żadnych nadzieji:) może i ja poprostu powinnam skorzystać z okazji,skoro takie ciacho chce sie ze mną całować,to czego nie korzystać:P

Gość olej go
gorzej jak Cie w sobie rozkocha, bedziesz gorzko płakała

Gość gvhbjnmk
ehhh.póki co już płacze po jednym...rozkochal mnie w sobie a niedawno sie dowiedziałam,jakie zdanie o mnie rozsiewa..słowa które bardzo mnie zabolały..dlatego,mam jakiś taki dystans teraz do chłopakow..mam nadzieję,ze tak sie nie stanie..

Gość vdsvxdv
ja bym radzila nie spotykac sie nim. moze najpierw na skype?

Gość gvhbjnmk
tylko ze dzisiaj jest jedyna okazja bo potem nie ma kiedy sie spotkac ..ja bardzo nie mam czasu bo nauka i w ogóle..on tez studiuje wiec tylko dzisiaj jest czas..