Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hagata23

Czy papierosy odchudzają?

Polecane posty

Gość hagata23

Zawsze wydawało mi się, że fajeczki odchudzają. Od jakiegoś czasu sama popalam sobie i zauważyłam że mniej chce mi się po papierosach jeść. Przeczytałam jednak artykuł: http://potreningu.pl/artykuly/96/czy-palenie-papierosow-odchudza i tam jest napisane, że nie koniecznie się chudnie, a za to tyuje się jak próbuje się rzucić. A nawet jak komuś papierosy schudnąć pomogą, to na koniec i tak wygląda się gorzej bo traci się mięśnie. Jak to jest naprawdę?

Gość mimoza z kosmosu
z tego co ja wiem to papaierosy przyspieszaja przemiane materii na poczatku , no i chce sie mniej jesc tez. ale to tylko na poczatku. a pozniej rzucic to gowno jest barzo ciezko .

nie wszystkich odchudzaja fajki bo widuje mnostwo grubasow palacych...na pewno zmieszaja apetyt ale nie wszystkim, no i na pewno nie jest tak ze mozesz jesc ile chcesz a i tak schudniesz palac. na pewno pomagaja wielu osobom (wysuszaja na wior :) )

Gość hagata23
ale czy to jest prawda, że traci się mięśnie? Mi tam na mięśniach jakoś nie zależy, ale chciałabym pozbyć się tłuszczu.

Gość hagata23
chodzi mi o to czy to co tam napisane w tym artykule to prawda

Gość agnieszka bablewska
miesnie to sie niby traci nawet jak sie odchudzasz nie uprawiajac cwiczen silowych (czyli z obciazeniem,nie zadne aerobik).

Gość wiosenka4
Papierosy nie odchudzają, niszczą cię od środka, sięgając po papierosa zapominasz o jedzeniu, ale tyko na chwile, wiem co mówię sama palę...

Gość hagata23
dzięki. a co sądzicie o dietach low carb?