Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma sie z czego cieszyc...

co kupic na gwiazdke umierajacej osobie?

Polecane posty

Gość gość
albo daj jej figure tego anioła i powiedz, że zamówisz jej nagrobek w takim samym kształcie, chryste co za pomysł...

Gość gość
P******i jestescie wszyscy, tyle wam powiem :(

Gość makiado
Ja bym kupila plyte z jakas piekna muzyka, dla ukojenia duszy. Mozliwe, ze bedzie do niej wracala przez lata ...

Gość gość
Mam ten sam problem...mój teść tez ma raka płuc z przerzutami,lekarze nie dają mu szans,a także zakończyło się leczenie chemioterapią

Gość gość
Tez nie wiem co kupić aby go nie urazić

Gość gość
nwm jak bym był chory na raka i bym wiedział że mam 2 msc życia to chciałbym abyś załatwiła mi kredyt albo chciałym wziąśc kredyt mieszkaniowy i wylecieć;D nie no nwm tam ja bym na pewno czuł uraze do życia itp chociaż życie mam takie że może i bym się pogodził.

Gość gość
Ale smutny temat. Myślę, że książka lub płyta z muzyką lub filmem np. fajna książka i do niej jeszcze film, ekranizacja tej książki. Tylko nie jakaś religijna i smutna..

Gość gość
wgl nwm co mozna kupic osobie ktora umiera (nwm czy ta osoba w ogole wie ze umiera)..... jak bym umierał to nic bym nie chciał może jakąś rozmowe z jakas osoba... cos w ten desen ale moze bym jej wcale nie chcial wiedziac ze odchodze;D

Gość To moze koc
Kupiłabym koc... by ogrzać się w zimowe dni, by poczuć jego zapach i miękkość i by latem móc wylegiwać się na nim w ogrodzie.

Chcesz kupić modny dodatek w kolorze granatowym? Proponuję zegarek Q&Q VP 81 – 014. Rewelacyjnie niskie ceny i mega okazje! Nie przegap. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl . Polecam!

Gość gość
ja mam podobny problem, dotyczy on mojej babci i myslę że kupię jej kwiat, żywy, doniczkowy i zaznacze że ma sie nim opiekować!!! :)