Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam jedno marzenie

Chcę tylko być sobą...ale jednocześnie...

Polecane posty

Gość mam jedno marzenie

Chcę być lubianą, podziwianą, kimś na kim zawieszasz oko i myślisz: ona ma w sobie to coś! A jednocześnie chcę nadal być dzieckiem, które rozmawia o dorosłych sprawach, samej w nich nie uczestnicząc, chcę być wesoła, chcę być smutna, chcę żeby ludzie nie patrzyli na mnie z jadem wyciekającym z oczu, ale z uśmiechem, chcę ich olśniewać, chcę żeby patrzyli na mnie z podziwem, żeby komplementowali, chcę być sobą z kimś i bez tego kogoś...Chcę nie bać się spojrzeń nawet ze zdjęć, chcę żeby patrzyli i nie patrzyli na mnie jednocześnie, chcę być tylko ze sobą a jednocześnie chcę być z ludźmi... Chcę być miła, ale jestem zła, żartobliwa i śmiertelnie poważna, chcę wzbudzać szacunek i obdarować innych chwilą w której się uśmiechasz, chcę być na estradzie ich spojrzeń i jednocześnie chciałabym się zamknąć w sobie, chcę być naturalna, a gram, chcę grać, obnażam się z tym czym nie chcę...Chcę lubić mężczyzn, ale ich nie znoszę, tyle przez nich można wycierpieć, chcę lubić kobiety, ale są podłe, chcę kochać moją ojczyznę, ale ludzie w niej źli i zgorzkniali, chcę być dobra, a mam sadystyczne skłonności, chcę być milutka, ale się boję i gryzę... Chcę...

Gość Cantwait
jezu jak przynudzasz...

Gość mam jedno marzenie
ciebie zwłaszcza...

Gość mam jedno marzenie
za to ty chcesz zanudzić mnie

Gość dziwne jest to co
piszesz.

Gość mam jedno marzenie
nie komentujcie tego, bo to nie jest skierowane do idiotów, tylko do mnie samej. taka chwila zastanowienia nad sobą, chęć przelania myśli gdzieś pod wpływem chwili

Gość ulalamn
mam podobnie, Mam jeszcze marzenie ,zeby wiecznie nie isc na kompromisy

Gość mam jedno marzenie
dziwne?

Gość mam jedno marzenie
czasami myślę o niej, jaka ona była wspaniała, a jednocześnie tak strasznie nieznośna, też chciała podziwu, traktowała ludzi jak zabawki, które mają na nią patrzeć i ją kochać, a chciała samotności...Seks też był dla niej tylko drogą do osiągnięcia tego podziwu, chciała być piękna, cudowna, by się podobać, nie mogła bez tego żyć...

Gość mam jedno marzenie
I ona się bała, bała się odrzucenia, a ja się nie boję odrzucenia, ja tylko nienawidzę być ignorowaną, albo żeby źle o mnie myślano, nie jak w tym powiedzeniu, żeby myslano cokolwiek... Chcę być nadal małolatą, która już nigdy nie dorośnie, będzie się cieszyć tą chwilą nad wodą, tą bajką, ta łąką, tą przejażdżką na rowerze...nie jest potrzebny mi książę z bajki, nie, ja chcę kogoś, kto by załatwiał za mnie wszystko, kim mogłabym dyrygować, ale kto znałby receptę, jeśli ja jej nie znam, ktoś, kto zachwycałby się mną na każdym kroku, ale nie książę z bajki, nie...

Gość mam jedno marzenie
Chcę się cieszyć każdym dniem, nie za coś, a mimo wszystko, nie za to, że pięknie był spędzony, ale że po prostu był...Że mogłam żyć, że mogłam myśleć, że jestem zdrowa, że przyszłość przede mną, że nie skończę tak a siak, że jeszcze chwila i złapię tę chwilę właśnie, gdzie cyk i całe twoje życie jest wspaniałe ta jedna chwila dla której żyjesz, ta sekunda, której nie chcę przegapić...

Gość mam jedno marzenie
Chcę być wyjątkowa, jedyna, myśleć inaczej, ale robić to co inni, ale tak, by to właśnie czyniło mnie jedyną taką... Chcę byc pracowita, ale jednocześnie przejść życie nie męcząc się specjalnie, chcę być najlepsza, a jednocześnie ostatnią, by nikt tego nie zauważył...

Gość mam jedno marzenie
Chcę po prostu żyć, a nie trwać...