Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halo, halo :)

Pytanie do kobiet,które wiedza jak oczarowac faceta

Polecane posty

Hej dziewczyny, kobiety, Jutro spotkam się z chłopakiem, który bardzo mi się podoba. Jednak będzie wtedy też rodzina i zastanawiam się, w jaki sposób mogę go sobą zaintrygować, żeby nikt oprócz niego tego nie zauważył? On ma dopiero 18 lat, ja jestem starsza, nie chcę związku z nim, po prostu chcę, żeby troszkę o mnie myślał :) Nie wchodzą w grę jakieś słowa wprost, chcę tak dwuznacznie, żeby właśnie go zaintrygować... :)

Gość chrumkanie wieczorową porą
Jak jesteś sama w sobie fajna i intrygująca, to wystarczy że po prostu będziesz sobą. A jeśli nie jesteś...to przykro mi 🖐️

Podobno jestem atrakcyjna, kiedyś nawet wygrywałam jakieś konkursy miss. Ale ja jestem 6 lat od niego starsza i chyba blado wypadam przy tych gorących 18stkach z jego szkoły ;) Dlatego jestem ciekawa, jakie są sztuczki babskie, bo raczej nigdy ich nie używałam, bo dotąd Ci, co chciałam interesowali się mną. Wiadomo, że taki 18sto latek sam z siebie taką starą babą chyba się nie zainteresuje, czymś go trzeba przyciągnąć :)

Gość chrumkanie wieczorową porą
No to strzel sobie botoks w ramach odmładzania :D Sztuczki...taa...wyciągnij królika z kapelusza :o stara a głupia jesteś dziewczyno.

No niestety, nie lubię królików :] Może i głupia, ale i tak chciałabym poznać te sztuczki :)

Gość kurossssawa
po co chcesz przyciagac kogos z kim nie chcesz zwiazku? chcesz bawic sie tym chlopakiem? jak widac wiek nie idzie w parze z madroscia:o sprobuj dowartosciowac sie jakos inaczej :)

Nie chcę go wykorzystywać, po prostu miło by było tak delikatnie poflirtować z kimś na nudnych spotkaniach rodzinnych ;) (My nie jesteśmy z sobą spokrewnieni)

Gość smutnamegi
Uzbrój się w rozbrajający uśmiech i tyle ;)

Nie wiem czy to wystarczy, sam uśmiech :) Aczkolwiek odniosłam wrażenie, że chyba też mu się podobam, albo mi się wydaje :D Bo jakiś czas temu, jak było spotkanie rodzinne,to parę razy złapałam jego wzrok, w tym jak wychodził, takie jakby "ostatnie spojrzenie" :D

Nie wygląda mi na wrażliwego, ma duże powodzenia, dlatego sądzę, że on sam zrobił się już wyrachowany.