Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_pasjonatka

Jak mam go odnaleźć :(

Polecane posty

Gość ona_pasjonatka

Jakiś czas temu byłam na wycieczce... był na niej też chłopak, który wpadł mi w oko widziałam, że on też na mnie patrzy... jednak byłam z chłopakiem, z którym już nie jestem i ciągle myślę o tym chłopaku nie wiem jak go odnaleźć :( teraz będzie organizowane spotkanie po wycieczce być może on przyjdzie na to spotkanie może tam go spotkam :) Macie jakiś pomysł ?

Gość hitigi
poczekaj na spotkanie a jak nie przyjdzie to zapytaj może ktoś go zna i da Tobie namiary:)

Gość ona_pasjonatka
no własne było kilka osób, które z nim cały czas przebywały, a ja cały czas z chłopakiem z którym mi się już wtedy nie układało ... Był taki sympatyczny miałam okazję zamienić z nim kilka słów i strasznie sympatyczny z niego chłopak :) ahhh jakbym chciała żeby był na tym spotkaniu :)

Gość ona_pasjonatka
szukałam go już na FB i NK żeby przynajmniej fotki pooglądać ale chyba nie jest na żadnym z tych portali :(

Gość fasjkfsh
Nie szukaj go:P. Jeżeli jesteście sobie przeznaczeni, to się jeszcze spotkacie:P. Nie rób z siebie desperatki:(. Daj się ponieść fali, a wszystko się ułoży:P