Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blamażka.

Straszne Historie - Z Życia wzięte.

Polecane posty

Gość Blamażka.

Właśnie, dżis Halloween więc poopowiadajmy sobie straszne historie :D Mogą być z życia wzięte, mogą być takie z jajem albo mrożące krew w żyłach.

Gość Blamażka.
No to mi zmroziło krew w żyłach.

Gość RazDwaTrzyJestemNaWczasach
zaczelas temat wiec musisz sama cos opowiedziec :) chetnie poczytam, sama nie znam nic bo sie cholernie boje takich rzeczy i wymazuje je z pamieci jak szybko sie da.

Gość Blamażka.
Najstraszniejsza jest taka że byłam oglądać horrory u sąsiadów a poszłam do łazienki i zadzwonił telefon i przestraszyłam się i z krzykiem uciekłam z 4 piętra na parter.

Gość u mnie pierwszy raz byli właśn
przez pewien czas wydawało mi się że coś czy ktoś mnie prześladuje nawet zaczytywałam się czy czasem mnie kosmici nie odwiedzają > budziłam się i pamietałam że coś mnie obudziło w nocy ale potem film się urywał a rano byłam przekonana ze coś się ze mną działo nawet (nauczona Xfiles i tym podobnymi ) sprawdzałam czy nie mam na ciele śladów po sondach, wszczepionych implantów itd :D albo czy nie zaczynam mieć jazd czy mnie coś nie opętało czasem przez pewien czas tak się tym przejmowałam że ostro piłam ;) potem zawsze jak się budziłam w nocy to mówiłam w myslach "spierdalaj ty ufoludku diable czy kim tam skurwysynu jesteś" no i jakoś przestał przychodzić druga historia była z pająkami > bałam się jako dziecko pajaków to jak trochę podrosłąm to tępiłam te ośmionogi przy każdej okazji topiłam, deptałam, dezodorantami psikałam podpalałam pajęczyny i tak dalej :P no i raz latem oglądałam Discovery czy Animal i było tam o insektach, pszczołach i m.in o czarnych wdowach ... skończyło się i idę do kuchni po lód do drina , na bosaka i w przedpokoju nadepnęłam na takiego normalnego polskiego czarnego pająka dość dużego i mnie ugryzł w palec zabolało patrzę > i mi te czarne wdowy staneły przed oczami > podobno pół dzielnicy obudziłam wrzaskiem :P innych historii z życia wziętych nie pamietam, dość nudno żyję :P przeczytałam te dwie dopiero co napisane i nawet nie są specjalnie śmieszne ani straszne :/

Gość kapsaicyna_ta_prawdziwa
moje życie to jest straszna historia....apropos jutro mam urodziny :-(

Gość napisałam się a nikt nawet nie
przeczytał :( trudno 🖐️

Gość kapsaicyna_ta_prawdziwa
do tej wyżej i to jest własnie straszna historia....

Gość zonanoza
ja przeczytałam :D

Gość straszne 987987
straciłam prace

Gość napisałam się a nikt nawet nie
no i jak podobało się chociaż trochę ?

Gość zonanoza
Tak, szczególnie druga jak sobie wyobraziłam :D