Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mleczkokokosowe

czy on jest Bi?

Polecane posty

Gość mleczkokokosowe

hej

Gość wójekstaryhuejk
Ja skąd!

Gość mleczkokokosowe
dziewczyny!!! pomozcie!!! Czy zdazylo sie ktorejs z Was zeby Wasz chlopak lubil i chcial zeby calowac go w odbyt i lizac i nawet wsadzac tam place?.. nie mowie ze tego bardzo pragnie i mnie zmusza ale to lubi i mnie naprowadza... zaczelam tak myslec bo mam duzo znakow zapytania co do naszego zwiazku a mianowicie to jego dziwnych zachowac typu unikania mnie, trzymania na dystans a jestesmy ze soba juz ok roku i jestesmy dojrzymi osobami po 30 juz..

Gość DJADAM0S
Jest nieuświadomionym homoseksem, ja też tak miałem lubiłem mieć w pupie kulki analne i dilda duże, najlepiej czarne.

Gość mleczkokokosowe
kurcze nie wim co robic...zastanawiam sie czy inne dziewczyny tez maja podobnie ze swoimi facetami... on mowi mi o rodzine i takie tam ale to tylko slowa.. nawet nie echce nocy u mnie spedzac ale wiem ze go bardzopodniecam..

Gość To co robi jest normalne
Pieszczoty tych okolic są bardzo przyjemne dla mężczyzn.

Gość do mleczkokokosowe
Poczytaj o masażu prostaty.

Gość mleczkokokosowe
domyslam sie ale nigdy nie mialam faceta ktory cos takiego lubi..zaczelam sie zastanawiac bo to juzchyba ostatnia deska ratunku bo tak sie nie uklada miedzy nami, ja wciaz czuje przezskore ze kogos ma, a mnie ma na dystans...sprawdzalam go ale nic to nie dalo wiec ktos znajomypodrzucilmi temat ze moze chodzi o to ze nie chce anie zmna zamieszkac ani spedzac wekendow jak nalezy ze swoja dziewczyna. a na wakacje wyjezdza ze mna itp... No coz dzieki..

Gość ddddduuuuupppppaaaaa
Zdarzylo sie tak. Okazal sie bi zasrancem co sie potem przystawial do mojego kumpla. Dostal ode mnie kopa w swa rozepchana doope ale niestety wczesniej zdazyl zrobic mi dzidziusia i klops. Rece opadaja. Szkoda gadac..