Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flejma

Dlaczego tylko studia z matematyka sa uwazane za prawdziwe?

Polecane posty

Gość Flejma

Dlaczego reszta traktowana jest jako studia dla niemyslacych tlukow, ktorzy kuja tylko na pamiec? Sama studiuje prawo i nie uwazam sie za gorsza ;-)

ja też nie mam matmy :) hura! uwolniłam się od nikomu niepotrzebnego gówna...a studiuję dietetykę

Gość rooiboooss
matma, fizyka, chemia z naciskiem na to ostatnie. to moje studia. prawdziwe studia.

Gość Gerr up nu
Mówisz, że matma gówno? Współczuję Ci "Kraj bez matematyki nie wytrzyma współzawodnictwa z tymi, którzy uprawiają matematykę."

Gość moze dlatego,ze np po kierunku
scislym, patrzac na tematy prac mgr z nauk humanistycznych jestem w stanie bez problemu, korzystajac sama z bilioteki, taka prece napisac. W truga strone to nie działa:). Co nie znaczy,ze wszelkie studia humanistyczne sa do bani. zalezy od poziomu uczelni chocby.

Gość moze dlatego,ze np po kierunku
przepraszam za literówki

Gość mydestinationnnn
ja mam matmę a studiuje zarządzanie ;)

Gość mydestinationnnn
nooo matma to rzeź :D

Gość dlatego,że przez
20 lat studia ścisłe nie były na topie,i jakiś brak absolwentów jest.Matma nie jest trudna do zrozumienia jest trudna do wyćwiczenia,żeby być w niej dobrym,bo jest nudna.

Bo ludzie nie mają się czym pochwalić i dowartościować to chwalą się czymkolwiek. Znam wielu ludzi po kierunkach ścisłych i nie widzę tego geniuszu. Natomiast jeśli chodzi o wiedzę ogólną, kulturę, literaturę, sztukę itp. itd. są ciut żenujący. Mi to nie przeszkadza to ja nie znam się na algorytmach i innych cudach. Jednak jak ktoś wyskakuje z tym jaki to on mundry bo po matematyce to szybko można w rozmowie takiego delikwenta ostudzić a potem w zależności od wielkości matematycznego ego albo się lubimy albo nie (często jednak nie bo to ludzie z przerostem ego:P).

Gość jbjknlnlk
prawdziwe ? a jakie s anieprawdziwe? Matma? wystarczyz eumiesz dzielic mnozyc dodawac i odejmowac, nic innego ci sie w zyciu nie przyda