Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tam słucham

Czy muzyka jakiej słuchamy świadczy o tym jakimi jesteśmy osobami?

Polecane posty

Gość Muzyka odzwierciedla dusze
jest takim swiadectwem naszej wrazliwosci.

Gość ja tam słucham
czesto słyszałam ze mam ciezki charakter wiec dziwi mnie ze muzyka jakiej slucham swiadczy o tym ze jestem maloskomplikowana

Gość golfikowy
nieskomplikowana tzn np disco polo ewentualnie to co serwuje nam w większości viva

Gość Nio...
Metalówka nie daj się! Zawsze Nasi byli górą!

dlaczego szajs?Kazdy z Nas ma prawo miec inny gust

Gość golfikowy
mysle tez, ze jezeli ktos ogranicza sie tylko do jednego gatunku muzyki, to swiadczy o pewnym ograniczeniu estetycznym

chciałabym tylko zwrócić uwagę, że w każdym gatunku muzycznym można natknąć się na "głęboką" treść jak i kompletny "szajs"/

Gość ja tam słucham
Krysztofson moze to ze jestes buntonikiem, nie miales latwego zycia itp ja tak kojarze hip hop

Krysztofson rapu słuchają podobno ludzie pewni siebie, wiedzący co chcą od życia, a jeśli o nastolatków chodzi to ci zbuntowani :)

u mnie zależy od nastroju, ale generalnie lubię muzę która coś ze sobą niesie, tekst jest bardzo ważny, ale zajebiście lubię też filmową gdy czytam i odpoczywam

Gość ja tam słucham
golfikowy ja lubie bardzo bardzo electro ale tez potrafie posluchac muzyki bardziej ambitnej przynajmnie tak mi sie wydaje np, Florence + The Machine - Rabbit Heart (Raise it Up)

Muzyka Rap-muzyka uliczna ,traktujaca o ludziach z nizszych sfer o tym co dookola,o swiecie ktory nie jest idealny...wg mnie swiadczy o tym iz interesuje Cie co sie dzieje wokol Ciebie.

Jak mam 21 lat to chyba nie podchodzę pod nastolatka. Ale aż tak pewny siebie nie jestem, ani wiedzący co chcę od zycia. Raczej zagmatwany w swoich myślach

Od rzeźni po lekki pop można znaleźć wartościową muzę tak samo jak i nic nie warte plumkanie

Gość golfikowy
swietny glos to ma adele, polecam cala jej plyte:)

Krzysztofson-jestem przed 40 i tez slucham rapu :)Moj syn slucha popu a maz metalu wiec jestesmy bardzo zroznicowana muzycznie rodzina:D.kazdy gatunek muzyczny jest wart naszej uwagi z kazdego mozna cos czerpac dla siebie.

Ogólnie Nie można oceniać człowieka po gatunku muzyki jakiej słucha, tylko po konkretnych piosenkach. Takie jest moje zdanie.

Czlowieka nie powinno sie wogole oceniac...mozna jedynie chciec go poznawac...i nie tylko przez pryzmat muzyczny

Gość ja tam słucham
adele ma fajny glos tylko dla mnie troche takie nudne te piosenki jesli chodzi o swietne glosy cos z kiczu Christina Aguilera, ma takie sobie kawalki ale za to jaki silny mocny glos Burlesque swietny film ktory ukazuje jej niesamowite zdolnosci woklane no i gre aktorska

Gość golfikowy
agresywna tworczosc, nic mu sie nie podoba i na wszystko narzeka a jego wyraz twarzy juz mnie dobija, ciagle skrzywiony udaje wielkiego gangstera